jelka, Božić, Nova godina, doček
Život

Sretan Vam i Blagoslovljen Božić!

Svi znamo koliko je važno ovo doba godine. Ne samo zbog poklona, zabava, blještavih ukrasa i visokih jelki ukrašenih kuglicama i malim lampicama, čija svijetla tinjaju i stvaraju onaj bajkoviti ugođaj. Važno je zbog svega što smo postigli, zbog svih ljudi s kojima smo plovili kroz ovu godinu, koja je kao i svaka prije i svaka koja će doći nakon nje, sama po sebi bila izazov i pustolovina. Važna je, jer smo uspjeli biti tu. To je najveći dar, blagoslov i uspjeh – život sam po sebi. Život u okruženju najmilijih, obitelji i prijatelja.

APortal je zajedno sa svima Vama, dragi naši čitatelji, partneri i prijatelji, postao velika obitelj. Obitelj koju povezuje ljubav prema kulturi, umjetnosti, istraživanju i pisanju. Prekrasno je znati da smo još jedan Božić dočekali zajedno i da stvaramo temelje za mnoge zajedničke Božiće koji će doći.

Od sveg srca, svima Vama, moji dragi prijatelji, kolege, partneri, čitatelji, Vama, moja velika Amazonska obitelji, želim Blagoslovljen i Sretan Božić, ispunjen ljubavlju, mirom, blagostanjem i nadasve čarolijom zajedništva.

Hvala Vam na ovoj divnoj godini!

Marija Klasiček 

glavna urednica

Komentari

Neki baner