Razmišljanja

Žene – ovisnice o sexu

Koji je drugačiji naziv za ovisnicu seksa – nimfomanka, prculja, raščepulja, primačica, jebačica… Mislim da toliko sinonima nema ni za reč seks koliko ima za damu koja je celiteljka muškog bola u kurcu.

Ja bih je ukratko opisao kao ženu koja ima vrlinu da zadovolji sebe sa različitim falusnim oblicima, iako svi misle da je to mana. Ona je za razliku od običnih žena retko isfrustirana na svakodnevne pojave, jer jedino oseća glad i tenziju u nedostatku penetracije.

Muškarci vole seks i to je društveno prihvatljivija pojava od žene koja ima iste seksualne afinitete. Po naški, žena ne sme da primi više od pet, a u najboljem slučaju najbolje da ne primi ni jedan da bi bila društveno prihvaćena i da ne bi nosila epitet drolje! A ko joj je to dao – pa žene koje bi se prcale al’ teško dolaze do kurca, ili one čiji muževi bambusaju sa strane. Takođe, i muškarci koji su bili sa njom pa ih je odjebala ili oni isfrustrirani jebači koji sa svojih 12 cm ne mogu da razvale svoju desanku a kamoli nju. Njima se zamera to što vole đoke, samo iz jednog razloga, a to je jer nemaju kurac! Patrijarhalno društvo nameće stavove da žena mora, lepo čitaj mora da bude čedna, svetica, smerna, poslušna, učtiva, kulturna, vaspitana a svaka koja to nije je grešnica i treba je osuditi, anatemisati, žigosati… Jadno je to, baš je jadno da i danas u 21. veku još uvek nismo usvojili različitost i pravo na život kao takav.

Pa šta ako se jebe?! I ja jebem, i ti si jebeš, svi se jebemo… A to što ona voli malo više, pa kome je ona nažao učinila?! Ona je srećna, ti muškarci verujem da su još srećniji jer su imali gde da ga umoče i niko nikom nije naudio, pogotovo ne društvu.

Jedino pitanje koje može da se postavi je – kako može biti toliko promiskuitetna?! Može, a i ne mora. Od pamtiveka pa do sada, po svim istraživanja na internetu možete naći podatak da su muškarci glavni prenosnici polno-prenosivih bolesti, i da su po svim mogućim parametrima oni promiskuitetniji od žena… A kako njih nazivamo?! Jebačima, zavodnicima, dojebnicima… Eto problema, žmurimo na jedno oko samo zato što on ima muda i patku! Valjda smo svi mi, i muškarci i žene opčinjeni kurcem. Muškarci ga vole jer je njihov, a žene ga vole pa ga vole, neka manje, neka više, al’ svi ga VOLE!

Muškarci obožavaju takve žene, i to nije tajna… Da li će je oženiti, pa verovatno neće, ali da će je pamtiti, pamtiće je, možda čak i više od one koju gleda svaki dan. Neće je oženiti jer je teritorijalan, i ne želi da voda po gradu ženu koju je heftalo par njih koje zna iz viđenja… Dvostruki aršini, nažalost… Da li će taj isti kome je udovoljila, reći za nju sutradan ili za par dana da je drolja, pa hoće, to i jeste minijatura muškog roda! Da li je ona žena, kao i svaka druga?! Jeste, može biti lepa, može biti i pametna, može biti i obrazovana, ali ima veći apetit za seksom od prosečne ili bar prizna da ne može bez kurca!

Nimfomanka ili prculja nije isto što i prostitutka ili kurva… Prostitutka naplaćuje svoje usluge i nije nužno da u seksu i uživa. A nimfomanka voli seks i ne naplaćuje ga, već to čini iz čistog zadovoljstva i hedonizma. Često primećujem da ljudi mešaju te dve stvari koje su u biti drastično različite. Zato mi nikada neće biti jasno zašto koristimo pogrdne nazive za ženu koja voli seks, možda su taj naziv i smislili baš muškarci iz čiste ljubomore, jer ona stalno može, a oni ne… Možda nekada i saznamo… A do tada, zapitajte se zašto imamo različite sisteme vrednosti za muškarca i za ženu kada je u pitanju ista pojava, samo je pol različit!

Dragoš Ristić

Komentari

Neki baner