Razmišljanja

Sajber seks – prevara ili zabava?!

Seks bez ikakvog fizičkog kontakta, oslonjen na čulo vida i sluha…

Penetracija nije moguća, ali samozadovoljavanje sa osobom koja je na drugoj strani svakako da. Ako ste zauzeti ovo možete doživeti kao maestralnu zabavu da ispunite svoje seksualne fantazije, a da pritom ne  budete okrivljeni za prevaru, jer zapravo fizički i niste prevarili voljenu osobu. Sve što vam treba je kamera, mikrofon, sajt ili software preko kojeg stupate u kontakt sa ljubiteljima sajber seksa.

Svi muškarci ovog podneblja maštaju o Brazilkama, dominikanskim ženama ili pak Azijatkinjama… Možda vam fizički i nisu tako dostupne, ali preko interneta itekako jesu i možete se prepustiti svom uživanju posmatrajući ih dok interaktivno komunicirate. Govorni jezik je nebitan, jer se ovde više radi o neverbalnoj seksualnoj komunikaciji. Dok ga vi razvlačite do plafona, dama sa drugog kraja sveta razdražuje svoju lavicu – no varijanta ima milion šta sve možete da uradite. I kada sve to završite, obavezno obrišite history jer iako nije klasična prevara vaša dama može biti popizdljiva po tom pitanju tako da ne kušajte svoju sreću. Nije da vas ohrabrujem, nego mislim da je pametno ako želite da vam računar bude u jednom komadu a da od kamere ne ostane samo sočivo ili neki patrljak.

Ženama sa ovih prostora nisu baš dostupni pravi kapitalci, oni su tamo negde u Južnoj Americi ili Africi, a po koji je migrirao i u Ameriku. Lepo kažu – Once you try black, you’ll never go back! Makar i u virtuelnoj realnosti da ga doživite, u svoj njegovoj širini i dužini… Dozvolite sebi malo oduška i relaksacije jer ipak i oni žele malo da promene, a crno-bela kombinacija je uvek šik! U današnje vreme je sve dozvoljeno, razbijte stereotipe i predrasude i prepustite se virtuelnom zadovoljstvu sa crnim mesom. Ako na ovo gledate kao zabavu, verujem da ćete doživeti pravi rolerkoster na fotelji ili stolici jer vas ipak posle u realnosti čeka haligali, koji nije ni tako loš. I da, takođe brisanje istorije je must jer vaša jača polovina jeste osetljiva na temu veličine, pa ne bi bilo zgodno da sazna da slobodno online vreme provodite gledajući kapitalne primerke made in Africa.

 

Činjenica je da oba pola vole da eksperimentišu, možda muškarci malo više ali se i žene sve više oslobađaju i prepuštaju svojoj mašti.

Sajber seks je inovativan pristup interaktivnoj masturbaciji jer se u njemu mašta oslobađa u virtuelnoj realnosti. Ne treba preterivati u konzumaciji ovakvih aktivnosti jer može doći do potpunog odsustva želje za istinskim kontaktom sa osobom suprotnog pola i otuđenja ostalih čula i želje za pravim seksom. Složićete se da je ipak mnogo bolje da se dohvati pravo meso pod prstima, nego gledanje neke polutke koja se trese ili trlja.

 

I dolazimo do dileme, da li je ovakva vrsta seksa zabava ili prevara?!

Činjenica je da je zabavnog karaktera čim dovodi do zadovoljstva kod osoba koje ga praktikuju. Da li se razlikuje od klasičnog gledanja pornića? Pa i ne baš s obzirom da je jedina razlika u tome što je interaktivniji pristup i dešava se u realnom vremenu iako vremenska zona može biti različita. Da li se može tretirati kao varanje? Sve zavisi da li osoba sa kojom ste doživljava prevaru kao čin fizičkog kontakta sa osobom suprotnog pola ili smatra da prevara može biti na nivou neurona odnosno mentalnoj bazi. O ovome se može polemisati unedogled, a odgovor će se naći kada se reši i korejsko pitanje.

Stvar je izbora, lične želje i percepcije da li je ovakav seks prihvatljiv način ‘legalnog’ varanja ili je prosto samo jedna u nizu perverzija koja ne može nikome naškoditi, bar ne u fizičkom smislu.

Dragoš Ristić

Komentari

Neki baner