Život

Frustrirane žene vs. impotentni muškarci

Ove dve pojave gotovo da su svakodnevne i nezaobilazne u našim životima i međusobno se prepliću. Ženska frustracija je posledica delovanja više faktora, počev od toga da su neke žene šetajuće hormonske tempirane bombe sa brojčanikom koji ne govori u kom će momentu tačno eksplodirati pa i do toga da se smatraju žrtvom ljudske prirode, odnosno teškog života koji je stavljen pred njih. Pravilo u godinama ne postoji, jer je širok dijapazon žena koje su tako stalno napižđene, nezadovoljne zbog sebe pa i svog ljubavnog života, koji se javlja kao primarna boljka njihove konstantne nakostrešenosti. Njih je lako prepoznati jer večito nešto kritikuju, zameraju, uzdišu, hukću, prevrću očima, prave scene, izigravaju dive… kod nas se to kaže, vazda joj neki kurac fali. Pa da li joj zapravo i fali?!

E, to je večita tema i boljka, a narod je i propisao ‘lek’ za to – Penis bonus, pax in domus ( Dobar kurac, mir u kući)! Pritom se to dobar ne odnosi na veličinu i lepotu muškosti, već na redovno cepanje. Da li je to rešenje za ženski frust?! Postoje podeljena mišljenja, neki smatraju da je to jedan jedini lek za ženski frust, dok drugi smatraju da frustrirane dame ni kurac ne smiruje!

Lično mene, žene koje su stalno u frustu podsećaju na mačku koja se ponaša kao da je svaki mesec februar, a mačora nema ni na vidiku… I ona tako besomučno luta i izdrkava se na sve druge vrste mačaka jer baš tog mačora kojeg traži nema! Onda se odluči da napravi performans na vrelom i usijanom krovu, pa malo na asfaltu, figurativno rečeno guzi se u nadi da joj neko priđe s guza. Naravno neki frajer se zajebe i priđe u nadi da će se omrsiti, pa najebe i bude sav iskasapljen. Na taj način frustrirana žena ispoljava svoju ljubav!

U našem jeziku se to kaže – “Krivom kurcu i dlaka smeta”. Ona voli da histeriše, da pravi žrtvu od sebe, da glumi divu, caricu i kraljicu, da bude i nedodirljiva kučka – sindrom wannabe bičarka. Do skoro nisam znao da postoji razlika između rođene bičarke i one koja to postane, ali sam zahvaljujući internetu skapirao da ipak postoji. Naturalna bičarka je večiti buntovnik, revolucionar i ima jasno postavljen cilj, dok ova što je postala tako buntuje uz kurac besciljno, pa čak i njega jadnog ošine o beton. Sram je bilo – bezdušnica! No, pustite ih da bivstvuju u našem univerzumu, bar nam neće biti dosadno jer ljudi su ipak carstvo animalia pa eto čisto da se redovno podsetimo da su i divljakuše jedna karika u lancu evolucije.

Šta ćemo sad sa ovim mučenicima kojima ni kamagra, pa ni ceo voćnjak afričke šljive ne pomaže da ga odapnu ko praćku. Oni su posebna vrsta i sve više ih je u današnje vreme. Tih priča sam se naslušao ihahaj, neke mogu da pišu i romane kad bi se neko odvažio na taj korak. Naslovi bi mogli da budu tipa – ‘’Testosteron samo na papiru’’, ‘’Digni me, pao sam’’, ‘’ Poslednji trzaj Stojka’’ itd. Postoji mnoštvo uzročnika ovog problema, ali nijedan od njih nije niti će biti žena. Stres, alkohol, depresija, prekomerno konzumiranje pornića, droga… Mnogi muškarci se stide da priznaju da imaju problem sa erekcijom, pa svoje nezadovoljstvo prevaljuju na partnerku, jer baš tada im nije dan i mnogo su se nanervirali na poslu i kurac bude skenjan kao i gazda mu. Sledeći put će se dići na minut – dva, i taman kad žena krene da uživa njemu se baš tada olabavi kurac pa ga tako tandrče o šaku valjda da ga kazni, u nadi da će se ovaj uskočoperiti da mu se suprotstavi. Ali slaba vajda, junak je zakazao. U slučaju da žena ispolji nezadovoljstvo zbog fijaska, on će joj reći – ‘Pa šta ‘oćeš, što se mene tiče ti si jebena’ ili ‘ Kakav je, nek je, meni je za pišanje odličan’!

Muški ego mu ne dozvoljava da prizna da je problem u njemu, a ne u ženi…

I da si vanserijska jebačica sestro, tu ti pomoći nema, možeš da ga mrljaviš do sutra ujutru on ne mrda, a ti se kao nešto tu trudila i iscrpela… Lakše bi bilo i da si Sizifov posao radila, bar bi bila na vrh brda, a ovde se sa podnožja makla nisi dok si tvrd kamen samo u mislima videla. Ako se ipak nadaš da će biti bolje, uhvatiš frajera za uvce i kod doktora. Pa neka se on sa njim objašnjava da li mrtvak iz groba može ustati ili će da vaskrsne. Ako pak misliš da nema spasa, na sledećeg kad naiđeš prvo proveri da li je dovoljno tvrd pa tek onda deri mačko, nema mesta za dve greške jer si onda već na pragu da postaneš frustrirana žena!

Frustrirane žene i impotentni muškarci jesu gorući problem svakodnevice, samo što se o tome priča u četiri zida i obično ode u etar. Možda je došlo baš to vreme da se o nekim pojavama ovog tipa podigne svest dok zaista ne bude bilo kasno, jer guranjem masovne prašine pod tepih znači beg od realnosti.

Dragoš Ristić

Komentari

Neki baner