Život

7 koraka kako muškarca dovesti do vrhunca

Seks je bio i ostaće neprevaziđena tema o kojoj može da se piše u nedogled. Sa jedne strane imate muškarca koji želi da maksimalno uživa u seksu, dok sa druge strane imate ženu koja želi da mu udovolji, bar tako svakodnevna praksa pokazuje. Nekako su uvek bili muškarci ti koji imaju želje, koji su skloniji eksperimentisanju, kojima je seks vrlo bitan jer kad ih testosteron spiči u mozak oni ne znaju gde je levo, al’ znaju gde treba da se zadenu.

Neki pričaju javno o tome, a neki skrivaju i čekaju da žene same otkriju zapravo šta oni žele… Neke je sramota da odmah u startu iznesu stvari koje ih lože pa polako ispituju granice svojih lepših polovina da uvide ima li prostora za tako nešto… Sve u svemu, oni žele da im udovoljite, da nahranite njihov ego i što je najvažnije da se osete najvažnijim u tom trenutku. Nije greška govoriti da su skloniji da zadovolje prvo sebe pa onda ženu, jer na kraju krajeva svaka žena je doživela bar jedno takvo iskustvo, ako ne i više njih.

Sada dolazimo i do glavnog dela, a to je, šta skoro svaki muškarac voli da vidi, čuje, oseti tokom samog seksualnog čina, šta je to što većinu njih uzbuđuje i što ih tera na eksploziju. Šta je to što treba da znate a i ne morate, jer svakako i muškarci i žene znaće o čemu se zapravo ovde radi.

PRAVI VAKUUM

Oralni seks je nešto što stimuliše svakog muškarca i većina njih uvek ima pritužbe na suprotni pol kako to ne umeju, kako ne znaju, kako grizu, kako im se ne sviđa… A zapravo tu je skoro samo jedna ključna stvar koja mora da se zna a to je da praviš vakuum usnama. Naravno, moraš da se ophodiš prema tome kao da je sveta stvar, da mu ukažeš poštovanje i ljubav koju osećaš prema njemu, iako si čak indiferentna! Znači, praviš vakuum, gledaš ga u oči i u isto vreme se i diviš… I da… Javi posle jel pao u nesvest!

OPONAŠAJ NEKU ŽIVOTINJU

Možda smešno ili odvratno zvuči ali je tako. Da li se nekada desilo da te je pitao, da li si ti njegova kuja, kučka, tigrica, prasica ili čak girica… Shodno tome, potrudi se da to i budeš ili makar ono odglumi malo ako baš ne možeš da se staviš u tu ulogu. Da, muškarci vole taj zov prirode i divljine u kojem si ti ženka iz neke porodice sisara a on mužjak koji je tebe osvojio, i zato treba da budeš srećna jer će on imati snošaj sa tobom!

MJAUČI, VRIŠTI, GREBI

Kako su muškarci auditivni tip u toku sexa, vrlo je bitno da budeš što glasnija da mu bubna opna pukne od frekvencije i jačine zvuka. Znači uključiš se na stereo! Opcija mute ne postoji, zaboravi na nju! On ti daje akciju, a očekuje tvoju reakciju! Možeš malo da mjaučeš, da se umiljavaš i iskažeš svoju ženstvenost, nakon toga obavezno vrišti da zna da je u tebi i da ti nanosi užitak, a nakon toga pustiš kandže kao sredstvo otpora. Iskasapi ga i obeleži, budi malo teritorijalna!

‘ON’ IMA IME

Na svetu, skoro sve ima svoj naziv. Pa tako i ‘on’ ima ime. Želim pa ime, tako ti je lep pa ime, tako je moćan pa ime, ili još bolje izlistajte neke deskriptivne prideve koje ga opisuju i pamtite dok ne zapamtite. I još nešto, koristite sinonime i uvećanice obavezno, jer on voli da čuje kolika je veličina u vašim očima i kako je vaš predmet obožavanja! Igrajte se slovo na slovo i neka to bude baš slovo K.

TRAŽITE SVOJE PRAVO NA KAZNU

Da li muškarci vole ženski bezobrazluk? Da li očekuje od tebe da budeš pokvarenica? Većina, apsolutno DA. Uradi nešto šta ne očekuje, budi taj faktor iznenađenja… Odvali mu šamarčinu, odbijaj ga kad je najzagrejaniji, guraj ga od sebe i kada vidiš da je već poludeo, reci mu da želiš da te kazni jer si bila grešnica. Imaš svoje pravo na kaznu, alo! Uglavnom će te pitati kako želiš da te kazni, i ni u ludilu ne govori da sam odabere, budi maštovita kada budeš birala svoju kaznu i gađaj tamo gde treba!

DIRTY TALK NIKAD NIJE IZAŠAO IZ MODE

Žene, pa ako neko ima širok vokabular to ste svakako vi. Samo prljavo, samo jako i udri po Vujakliji. Možda neće razumeti sve reči, pola i ne čuje, čuje samo ono što zna i hoće, dajte mu to. Čućete kako ponavlja za Vama i kako urla, radite mu po mozgu, i zapamtite vi ste ipak te koje vode igru, on je sprovodi! Zašto muškarci vole kučke? Ne vole, vole kučketine!

MOLERAJ KAO OPŠTE ZANIMANJE

Eh ta završnica, taj kraj… Nekad previše brz a nekada ga čekaš ko Godoa, pa nikako da dođe. I dok slušaš taj urlik uživanja i posmatraš taj poslednji trzaj, znaj da si ti pokretna meta koju cilja. On želi da te pogodi a tvoje je da čekaš da te nacilja. Potrudi se da zajedno uživaš sa njim dok on kreči, jer na kraju krajeva to je samo disperzija i ništa više!

Ovo su samo neke od stvari koje se vole, o kojima se i priča i ne priča, koje radimo i ne radimo, ali na kraju krajeva postoje, realne su i istinite. Ovaj tekst nema za cilj da uvredi ni muški niti ženski pol, već se u njemu iznose opštepoznate činjenice na meni svojstven način, jer sam i ja sam autor ovog teksta. Uživajte!

Dragoš Ristić

Komentari

Neki baner