Život

Instant sex – izazov za hrabre

Seks za jednu noć je postao savremeni trend usled manjka želje za vezivanjem i ostvarenjem dubljeg odnosa između partnera. Brzi način života, manjak slobodnog vremena i želja za provodom dovela je do masovne konzumacije ove vrste zadovoljstva koja se popularno naziva i prc varijanta. Muškarci su nesumnjivo bili kreatori ovakve vrste provoda. Ako muškarca posmatramo kao običnog bumbara ili truta, kako vam draže, a žene kao cveće na livadi, isti taj trut ili bumbar bi se potrudio da iznjaka što više cvetova, čisto da se zna da je tuda i prošao. Sa druge strane, žene su se vremenom oslobađale predrasuda i sve više su parirale muškarcima u ovakvim avanturama. Zato danas kad izađete u provod, nesumnjivo možete da primetite kako sevaju varnice između suprotnih polova bez neke preterane priče, pošto je seksualno zadovoljstvo primarni cilj ovakve interakcije. A verujem i da neki od vas jesu imali sličnih iskustava.

Muškarci su još uvek glavni spopadači, juriće ženku ako treba i po celom klubu ne bi li dobili ono što žele. Prvo će joj poslati piće, potom će joj prići da joj kažu kako je lepa i kako ima prelep osmeh, onda će usled gužve pokušavati da joj se što više približe, dotaknu je, dok joj jednom rukom s lica razmiču kosu, a drugom joj hrabro posežu za guzicom. Ona se tako smeška, uživa u njegovoj pažnji i dodiru, malo se opire čisto da pokaže da nije laka i da je put do njene vadžajne mukotrpan posao. Na kraju ipak zajedno izlaze iz kluba.

Za razliku od muškaraca likuše imaju drugačiji pristup muvanju, one se tako uvijaju, pa malo gledaju ispod oka, onda se slučajno malo naguze da bi se videlo čine raspolažu, nabudže malo sise uz push up i onda su spremne za napad. Šminka sve više postaje suvišna jer su postale svesne da ih muškarci najmanje gledaju u oči, stoga se trude da istaknu svoje obline. Mali signali su postali SOS za prc!

Ovakva vrsta modernog provoda sa sobom pored zadovoljstva nosi i određeni rizik. Postoji verovatnoća da seks sa neznancem postane pravi pakao ukoliko se vaše želje ne poklapaju jer između ostalog vi se i ne poznajete. Devojke nikada ne znaju da li je taj muškarac potencijalni nasilnik ili siledžija, ili je pristalica sado-mazo igrica. Rizik uvek postoji, pitanje je koliko je opravdan i proračunat. Stoga, preventiva je veoma važna. Instant seks sa sobom nosi i rizik od neželjene trudnoće i potencijalnih polnih bolesti ukoliko zaštita izostane. Atak testosterona i prevelika vlažnost nisu opravdanje za odsustvo moždanog impulsa koji je od krucijalne važnosti u tim avanturističkim poduhvatima, jer šta god da radite imajte u vidu da kondom glavu čuva. Kondom u džep ili novčanik pod obavezno!

Sa druge strane, oba pola mogu doći u fazu kajanja nakon instant seksa. Žene se često vezuju za osećaj pripadnosti partneru iako je to bio samo jedan bezazleni seks dok muškarci preispituju sebe da li žele to i ponoviti. Dame nakon seksa razmatraju opciju dubljeg upoznavanja, a muškarci razmišljaju o tome da li bi je ponovo kresnuli. Upravo zbog toga dolazi do razmimoilaženja u mišljenjima, pa i potencijalne griže savesti. Stoga, seks za jednu noć nije za svakog, već isključivo za one koji žele da eksperimentišu i koji umeju da odvoje emociju od čistog životinjskog seksa i nagona. Prepustiti se trenutku i uživati u istom je možda najvažniji postulat na kojem funkcioniše ovakva vrsta odnosa.

Instant seks kao takav predstavlja i stvar ličnog izbora i volje. Ako vam se neko dopadne na keca i poželite da takvu osobu i posedujete u svom krevetu, budite slobodni da sebi priuštite takvo zadovoljstvo onda i samo onda ako ste spremni na avanturu bez emocija. Budite i svesni da prostora moralisanju nema, jer ovaj koncept to i ne podrazumeva. Da li je bolje kajati se zbog nečega što smo uradili ili zbog nečega što nismo?! Odgovor na ovo pitanje znaćete baš sutradan, kada se probudite.

Dragoš Ristić

Komentari

Neki baner

LEAVE A RESPONSE

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.