Život

Što žene žele od muškaraca?

Što je slon bez surle? Pariz bez Ajfela? Vjeverica bez repa? Egipat bez piramida i Venecija bez gondole? E to je muškarac bez smjera i cilja. Definitivno. Žene često ne znaju što hoće (to im se nerijetko tolerira jer su žene), ali svaka zna da neće nesigurnog čovjeka kojeg zbunjuje vlastita prisutnost. U tu skupinu ulaze i:

1. mekušci sanjarskih očiju

2. bespolne anemične dobričine,

3. fantazer,  mlakonja s bezbrojnim idejama, a ni jednim pokušajem pogotka,

4. “skoro ću“ frajer, kojemu uvijek „malo fali, a puno škodi“,

5. džabalebaroši iz obližnje kladionice,

6. pehisti raznih vrsta, ali o njima ćemo potanko nekom drugom zgodom… 🙂

Koliko god žena znam, niti jednoj ne imponira muškarac koji će od nje tražiti da odluči gdje ćete se sresti ili kamo idete. Tipa, nađem se s frajerom i on me pita: „ Kamo?“ „Daj reci kamo ćemo?!“ ili „Što bi ti htjela?!“. Čim mi to kaže instantno se natapiram i istočkam!

Nakon toga mi na pamet pada samo jedna rečenica: „Znaš što dragi moj, ja bih sada doma“. Ok je čak  da mi predloži dvije ili tri opcije pa da mi zajedno donosimo odluku. Ima i tu nekog šarma, ali da dođe na spoj potpuno dezorijentiran bez jasne vizije što bi on sa mnom, sa ženom s kojom se nalazi, samo pokazuje i daje do znanja kako me doživljava i kako bi me i ubuduće tretirao. Tu je i slijepoj osobi jasno da se radi se o propustu i nepoštovanju iz nehata, neznanja ili namjere. Takav šlamperaj se slabo tolerira i frendu, a znanje se itekako cijeni. Cash & carry fakulteti vrlo transparentno i brzo pokažu svoje nedostatke.

U ovom departmentu nema poduzetnog tatice koji će vam srediti priliku i podmazati kejs, ni frendova koji će amortizirati situaciju. Posebno ako se o pravom komadu radi.

Frajer mora biti pronicljiv, inteligentan. istražiti ili ocijeniti što ja volim (ili igrati na sigurno – što žena voli), predložiti i sprovesti svoju odluku! To znači da je unaprijed promislio o meni, da žene cijeni i da je proveo neko vrijeme u planiranju akcije. Ako to ne može, pitanje je što dalje radi šeprtljavo, zdvojno ili gdje on to dalje ne može! A tako nećemo stići daleko.

Žene padaju na šprehu, ali ne vole šprehere.

I zaista, koliko su god muškarci vizualna bića i jako se pale kako žena izgleda, ženama je strašno bitno da muškarac ima jasnu namjeru, samopouzdanje i živi svoj život časno i radosno, a da je uz to duhovit i zabavan, spontan i živopisan u emocijama i duhu. Da je solidan i stabilan. Kao jonski stup.

Žene vole kad muškarac vodi razgovor spontano i duhovito i s ležernošću priča o nekim svojim principima, kad izražava svoju udivljenost ženinom pojavnošću ili izražava želju za nastavkom druženja spominjući mjestom ili događaj gdje vas vidi zajedno, a ne kad kao adute zavođenja koristite hvalisavost (ja bio, ja vidio,  ja jeo, pio, a često i koga je  ševio – što je totalno degutantno i deplasirano), a onda nakon toga krenete o svom „autu“.

To je užasno dosadno i neinteligentno, a ako tako morate skupljati bodove i graditi sliku o sebi kao otvorenom, iskrenom i neposrednom, jer to nije ništa od navedenog, onda se bolje zaredite i pazite na desnu ruku kao na oko u glavi.

To je potpuno krivi način da se sa ženom „zbonda“ jer vam žena nije pajdo iz kvartovske birtije ni frend iz osnovnjaka nego biće pred  kojem imate priliku za vlastiti rast, respekt i toplinu sa stilom, a za sve ostalo tu su vam vaši prijatelji koje vam nitko neće oduzeti i s kojima možete do mile volje biti brutalno iskreni, neposredni i  degutantni. “Zašto to ne možete biti sa ženom takav iskren prijatelj?”, pitat će znatiželjnici željni ravnopravnosti i oni koji su popasli flah priču o muško-ženskoj jednakosti.

Zato što s prijateljem nećete leći u krevet i nećete trebati njegovati polaritet i seksualnu bit.

Ne raspadaju se brakovi i veze jer među ljudima nema ljubavi ni tolerancije, raspadaju se jer nema naboja. A treba znati kako njegovati i akumulirati i upravljati taj naboj u odnosu, jer ćete inače ići od ljubavnika/ce do ljubavnice/ka s istim potrošačkim kodom. Neki muškarac zna oživjeti taj naboj, a neki ga muškarci tako lako (ne)svjesno uništavaju, uništavajući i svoje žene. To je jedan oblik destrukcije i straha od intimnosti i nepovjerenje u vlastitu muškost.

Ženi kojoj istračate i ispričate te stvari kao frendu, a onda je nakon toga snubite i očekujete da u vama vidi velikog časnog viteza, te da vam diže ego i cijeni vas i cvrkuće, niste time puno pomogli. Ona nije vaša ispovjedaonica niti terapeut, zato postoje ljudi koji to profesionalno obavljaju i mogu vam pomoći u savladavanju vaše prošlosti ili vaših dvojbi ili vas usmjeriti prema ciljevima (usput, to je opis mog posla), ali definitivno to nije vaša (buduća) djevojka.

Nećete od nje dobiti udivljenje ni predanost. Bit će to odnos tolerancije i razumijevanja s relativno korektnim trljanjem spolovila o spolovilo i sretnim završetkom na kraju jer ste dovoljno otvoreni i prijateljski  nastrojeni da jedno drugom pokažete prečice do vlastitog vrhunca. Nećete dobiti polaritet, izgubit će se ta sila privlačnosti koja struji između muškarca i žene, taj zanos i ta dinamika.

Za dobar muško-ženski odnos potreban je ushit, romantika, zanos, magnetizam i to njegovati tijekom čitavog odnosa, tijekom čitavog života. I u sebi samom da bi to onda mogli dijeliti s drugim. Svaka žena želi se predati muškarcu i doživjeti tu ljubavnu fuziju, zanosno uroniti u dubinu samog voljenja, biti apsorbirana u muškarčevom čvrstom zagrljaju i beskrajnoj ljubavi. Žena će biti s muškarcem koji je sigurnom rukom vodi prema cilju za koji ona osjeća da je ispravan i dobar za nju. Važna joj je muškarčeva čast i plemenitost, odgovornost, zrelost i emotivno zdravlje i  u tom trenutku ona se opušta i vjeruje mu.

Nemojte s ženom pričati o dnevno političkim stvarima ili drugim ljudima.  Žene nisu zainteresirane za informativni program čiji se kanal često okreće u vašoj glavi. One vole program gdje piše zanos, zabava, art film, dobar dokumentarni program. Okrenite malo taj program kad pristupate ženi i  vidjet ćete rezultate. I ne okrećite joj one kanale „za odrasle“ ako ste još uvijek mali i nesigurni… 🙂

Sanja Tatalović

Komentari

Neki baner

LEAVE A RESPONSE

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.