Razmišljanja

Divlja, ali njegova

Znaš da ne volim kad se jutrom samo izvučeš iz kreveta?“ –  napisala sam mu.

Čudni osmjeh mi se raširio na licu, jer sam prava spavalica jutrom.  Ali njegova buđenja su postala kao serum sreće za dobro proveden dan.  Ležala sam još uvijek naga u krevetu, a jeza je prožimala moje tijelo. Bilo je to što od lagane svježine koja je ispunila prostoriju, što od dodira koji sam od sinoć osjećala na sebi. Iz mašte me probudio zvuk  poruke.

A ja kad tvoje dupe ne osjetim blizu sebe.“, stajalo je na displeju.

Znači to je kazna ili si samo ljubomoran jer možda sanjam nekog drugog?

Ne!“, stiglo je u istoj sekundi. Previše ponosan da bi to priznao da  je bila i istina.

Dupe je samo moje, a ti nemaš nikakva prava da sanjaš bilo koga sem mene?

A potrebu?“, napisala sam, znajući šta će ga naljutiti.

Provociraš!?“, kratko je odgovorio.

Ne, već  čeznem za dodirom. Hoćeš mi pomoći?

Znaš da mi treba 10 minuta do tvog stana, a pauza samo što nije, ako  dođem tek ćeš vidjeti šta je potreba!

Da štopam onda, ili da se spremam, malčice je hladno?

Ccc, nemam puno vremena, a ti kad uhvatiš ne puštaš. Ako ponovo  zakasnim šef će me ubiti.

Vidim smeta ti kad ne puštam! Ok, spremam se i odoh na kafu. Pičko!“,  bila je moja zadnja poruka. Za njom je telefon samo nastavio da pišti. Nisam namjerno htjela niti da otvorim poruku, dok nisam vidjela onu  zadnju.

Eto me i bolje ti je da me tako i čekaš!“, stajalo je sada na ekranu.

Nasmijala sam se i ponovo srušila na krevet. Pogledah na sat, jutro je  već davno počelo. No, ljenivac kao ja nije mnogo mario. Ali još nije  pauza, još sat je do 11, izgovorila sam naglas sama sebi, pobjednički  se nasmijavši.


Poznavali smo se već neko vrijeme, prije svega kao dvoje odraslih  ljudi koji su se povremeno viđali. Tako sam barem ja mislila. Ja, koja  sam zbog ratova u prošlosti sebi sagradila veliku odbranbenu kula. Kula nije mogla pasti, godine iskustva pomogle su da utvrđenje bude „sigurno“. No, nisam ni shvatila da sam mu još davno dala ključ i da se neprimjećeno ušetao u moje bedeme. Razmišljanja o njemu nisu  prestajala, ni pomisao da se useljavao kod mene nisu me uplašila. Ni sve njegove bivše sa zaobljenim zadnjicama, provokatorskih pogleda i osmjehom za flert. Ne! On je ipak želio moje malo tvrdo dupe, kako je govorio. Znam da jeste i znam sa kojim žarom. Osjetila sam ga na sebi svaki put kad bi se približio. Njegov dah na mom vratu značio je da mu pripadam, bez obzira koliko se opirala. Bilo je jače od mene.

Ustala sam taman kad sam pomislila da samo što nije stigao. Pustila  vodu u kadu da teče. O da, velika kada je bila uslov kad sam uzimala  stan. Prosto obožavam kupke, opuštaju me gotovo kao sex s njim.  Zamračila sam prostor, upalila svijeće i napeto čekala, dok sam miris  njegovog znojnog tijela još od sinoć osjećala u svojim nosnicama. Čula  sam otključavanje.

Tuširam se“, dobacila sam kad je ušao. „Ne možeš ovamo.

Možeš misliti“, čula sam njegov glas iznad sebe. „Znam ti svaki mladež na tijelu, hoće li to biti dovoljna propusnica?“, rekao je dok  sam osjećala njegov topli dah na vratu.

Zavisi za šta.“, okrenula sam se prema njemu dok se voda slijevala niz  moje tijelo. Erupcija strasti kao da je krenula iz same dubine mene. Jeza je sad u potpunosti vladala mojim tijelom. Mislim da sam stajala  da bi me koljena izdala.

Ova kupka čini da podivljam. Ne bih te puštao tri dana, samo mjenjao poze.

Pa Kazanova, morat ćeš biti brz.“, s osmjehom sam dodala spuštajući vlažan poljubac na njegove usne. „Inače kasnim na posao, namjerno me nisi budio.

Skidajući svoj crni džemper, dodao mi je telefon.

Danas smo bolesni, samo da znaš. I brzo smisli šta ti je, jer ne mogu  više da čekam.“, rekao je sad već samo u boksericama. „A sutra ćemo pričati o tvojim potrebama.

Sad sam se nasmijala glasno, dok sam u slušalici čula zvono. Znala sam već unaprijed šta reći. Ušao je unutra, a nivo vode porastao skupa sa mojom željom. Brzo sam rekla svoje opravdanje i prije neko što sam  čula „Ok, vidimo se sutra, pij čaj“, mislim da sam spustila slušalicu. Svakako ne bih ništa ni čula jer njegova ruka je već bila na mojim  preponama.

Pusti malo vode.“, jedva rekoh, dok je mojim usnama prelazio blagi grč. Ubrzo su prostoriju ispunili samo uzdasi zadovoljstva. Zadovoljstva koje nisam željela da ikada prestane.

Kad bismo samo znali kako uhvatiti trenutke. Kad bismo ih znali zadržati.  Makar za tren duže, jer vječnost je bila jako daleko. No, koža će pamtiti i duže od vječnosti. A ja sanjati bez snova.

Pipi

Komentari

Neki baner

LEAVE A RESPONSE

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.