Business

Mladi poduzetnik Marin Jerić tvrdi da je Hrvatska raj za dentalni turizam

U post sezoni, dok Jadranom još uvijek zbog izrazito lijepog vremena, u narodu znanog i kao “bablje ljeto” vrve turisti, zatekli smo se na Dugom otoku, gdje smo kratko porazgovarali s poduzetnikom Marinom Jerićem (31), vlasnikom sve poznatije i uspješnije turističke agencije “Holiday Catch“, s kojim smo ovog ljeta imali priliku surađivati i uvjeriti se u izuzetnu uslugu koju pruža njegova agencija.

Dotakli smo se raznih tema, od projekata koje je već osmislio, vizije turzima na Jadranu, željama za napredak mladih poduzetnika, pa sve do onog po čemu je njegova agencija već sada napravila popriličan odmak u odnosu na ostalu domaću ponudu sličnih usluga.

Riječ je o dentalnom turizmu. Marin nam je detaljno objasnio o čemu se radi i kako on vidi Hrvatsku na tom polju u budućnosti:

Hrvatska danas nije atraktivna destinacija samo za putovanja nego i za zdravstveni turizam koji je sve zastupljeniji i poznatiji. Jedan od uspješnih primjera globalno rastućeg turizma je dentalni turizam za kojeg sa sigurnošću možemo reći da je budućnost zdravstvenog turizma. Hrvatsku se prepoznalo kao poželjnu destinaciju za profesionalne i specijalizirane stomatološke tretmane, posebice za implantološke usluge. Hrvatsku svake godine posjećuje sve veći broj inozemnih građana kako bi po puno povoljnijim cijenama popravili zube ili ugradili nove. Vješte ruke naših stomatologa u roku od 24 sata mogu nadomjestiti sve zube. Većina pacijenata dolazi iz susjednih zemalja kao što su Italija, Slovenija ili Austrija i uglavnom ostaju jednu, dvije ili više noći, ovisno o zahvatu, te se po potrebi vraćaju. Naravno, tu je uključen i smještaj koji je osiguran svim pacijentima što omogućuje i razgledavanje destinacije u kojoj se nalaze za vrijeme tretmana. Značajan razlog zašto se dobro odlučiti za dentalno putovanje i liječenje u Hrvatskoj je taj što se tako izbjegavaju dugotrajne liste čekanja samog pacijenta.

Možemo zaključiti da našim turistima više nije dovoljno ponuditi samo malo mjesta pod suncem, jer se interesi mijenjaju, a još uvijek nismo ni okrznuli sve potencijale koje kao zemlja imamo. U Holiday Catch-u razumiju važnost vrhunske usluge, pa su se osim uređivanja i iznajmljivanja apartmana, fokusirali i na rentanje kuća za odmor i prelijepih vila s bazenima, jer Jadran posjećuje sve više poznatih osoba koje žele, lijep, luksuzan odmor u privatnosti i miru. A uz to žele i nekog tko će biti spreman organizirati cijeli njihov odmor. Tako za puni doživljaj treba gostu ponuditi i izlete, aktivne sadržaje ali i pomoć.

Možemo zaključiti da su dani kada se ljetovalo po principu – ključ u ruke i ne marim, odavno završili. Gosti traže više i bolje. Traže aktivan odmor i domaćina koji je spreman posvetiti im sve svoje vrijeme. 

Sve dealje kao i kontakt informacije o agenciji “Holiday Catch” možete saznati na njihovoj stranici.

Redakcija


Imate zanimljivu priču? Nudite nešto novo u Hrvatskom turizmu? Bavite se nautikom ili sportskim ribolovom? Pišite nam i podijelite s nama svoju uspješnu poduzetničku priču.

Komentari

Neki baner