Manifestacija željenog za samo jedan dan? Stručnjaci kažu da
Poruke mudraca

Manifestacija željenog za samo jedan dan? Stručnjaci kažu da

Kada čitate o Zakonu privlačenja, može vam se ponekad činiti da će biti potrebni mjeseci ili godine da manifestirate sve što želite.

Međutim, stručnjaci savjetuju da, ako pažljivo radite na svom putu kroz četiri različita koraka, moguće je puno brže postići rezultate.

Dakle, ako slijedite ovaj jednostavan vodič, možda ćete dobiti točno ono što želite u 24 sata – ili čak manje!

Korak 1: Odaberite ono što želite manifestirati

Kada odlučite manifestirati nešto određeno, važno je da točno znate zašto želite tu posebnu stvar u svom životu.

A kada pokušavate manifestirati nešto za samo 24 sata, također morate odabrati nešto za što vjerujete da se može manifestirati za jedan dan, piše The law of attraction.

Stoga, na primjer, nema smisla reći da želite započeti novi posao u roku od 24 sata, osim ako zaista ne vjerujete da možete postići taj cilj sljedećeg dana.

Međutim, možete vjerovati da ste u stanju uspješno manifestirati sljedeći korak u svom putovanju prema novom poslu u jednom danu, u kojem slučaju to možete postaviti kao svoj cilj (npr. dovršiti poslovni plan, dobiti zajam koji vam je potreban ili pronaći nekoga za suradnju).

Kada odaberete nešto što želite manifestirati, zapitajte se sljedeća pitanja:

  • Želim li to doista, u srcu srca?
  • Kako ću imati koristi od toga?
  • Kada razmišljam o tome, osjećam li se dobro?
  • Zašto je to dobro za mene i za druge?

Što god bilo to što želite, to bi trebalo biti za veće dobro i nešto što želite u sebi – najvjerojatnije nešto što će biti značajan korak na putu ka većem cilju manifestacije.

Dakle, sve u svemu: odlučite što želite, stvarno se povežite s namjerom da to imate i vjerujte da ćete primiti ono što tražite.

Korak 2: Riješite se stvari koje vam stoje na putu

Nažalost, gotovo uvijek postoji nešto što stoji na putu prema uspjehu. Ovo vas ne bi trebalo zaplašiti, ovo je samo dio cijelog procesa manifestacije.

Pazite na ove tri najčešće prepreke:

Negativna uvjerenja/razmišljanja

Ako ste emocionalno u lošem položaju, prvo morate početi razmišljati na pravi način prije nego što možete uspješno manifestirati bilo što. Ne možete se usredotočiti na negativnost i očekivati ​​privlačenje dobrih stvari u vaš život.

Zato odvojite malo vremena za vježbanje brige o sebi. Pokušajte meditirati i isprobajte različite tehnike ublažavanja stresa.

Toksični ljudi

Kada radite na manifestiranju svog sna, morate osigurati da vas nitko ne bojkotira.

Ljudi koji ne vjeruju u vas, uvijek vas kritiziraju i/ili se žale na sve su prepreka koja će vas spriječiti da date sve od sebe.

Odabiranje trenutka

Ponekad samo trebate biti strpljivi. Sve što želite će se dogoditi, ali to će se dogoditi u pravom trenutku i iz pravih razloga. Dakle, ako vam se nešto trenutno ne događa, to ne znači da nikada neće. Stoga vjerujte i nastavite raditi na svom cilju.

Zato zastanite i razmislite o tome kako se vaš proces manifestacije razvija u ovom trenutku.

Korak 3: Vizualizirajte ono što želite manifestirati

Vjerojatno već znate osnove vizualizacije i sigurno ste barem pokušali prakticirati te tehnike nekoliko puta. U trenutnoj potrazi za manifestacijom, počnite tako što ćete otići negdje gdje je tiho i privatno i provodite bar minutu vizualizirajući ono što želite.

Fokusirajte svu vašu energiju i koncentraciju na ono što želite i privucite sve dobre osjećaje vezane za predmet ili ishod da se pojave u vašem srcu.

Ovaj korak najbolje funkcionira ako se radi o multi-senzornoj vizualizaciji – ako možete vidjeti, čuti, mirisati, dodirnuti i (ako je relevantno) okusiti ishod koji želite stvoriti. Učinite što je moguće, tako da vam se čini kao da gotovo to već imate.

Fokus na detalje

Dodajte onoliko detalja koliko možete, ali ne pokušavajte zamisliti kako će točno stvar ili ishod postati vaš – umjesto toga, usredotočite se isključivo na krajnji rezultat primanja onoga što želite.

Ne razmišljajte o načinu na koji će se manifestirati željeni cilj ili ishod i ne pokušavajte vidjeti da vam dolazi putem neke posebne osobe ili sredstava. Vaš fokus bi trebao biti na krajnji rezultat.

Korak 4: Poduzmite korake da manifestirate ono što želite

Ostatak vašeg dana možete provesti uobičajeno – ne postoji nikakva posebna akcija koju trebate poduzeti kako bi se manifestacija dogodila (vaše namjere su ono što će odrediti vaš uspjeh). Umjesto toga, nakon što ste završili korake 1-2, kao što je gore opisano, samo čekate ono što želite da se pojavi.

Inspiracija

Međutim, ako osjetite potrebu da učinite nešto specifično – bilo da ona odmah ima smisla ili da je više intuicija koja se temelji na čežnji – razmotrite vaš poriv. Ako vam se čini prirodno da to trebate učiniti, učinite to!

Ako ustanovite da niste dobili rezultat koji želite u roku od 24 sata ili manje, vratite se na prva dva koraka i prođite ponovno kroz njih. Ponekad, zapisivanje onoga što želite može dati Svemiru dodatni poticaj da se pokrene vaša manifestacija.

Sumnja i uvjerenja koja vas koče

Postoje neki uobičajeni razlozi zašto ne možete brzo manifestirati željeno. Posebno razmotrite jeste li sumnjali u proces – možda ne vjerujete da ćete dobiti ono što tražite jer mislite da to niste zaslužili ili možda sumnjate može li se to manifestirati pomoću Zakona privlačenja?

Bilo kakve negativne osjećaje (npr. anksioznost, briga, bijes i sumnja) ili negativna uvjerenja mogu spriječiti razvijanje željenog ishoda.

Korak 5: Prepoznajte i cijenite

Premda ovaj posljednji korak možda neće izgledati tako značajan na prvi pogled, zapravo može učiniti mnogo. Može oblikovati vaš potencijal manifestacije u budućnosti. U osnovi, ključna misao je da trebate u potpunosti cijeniti ono što ste jednom postigli. Može se lako zaboraviti da ste zatražili ono što ste primili, stoga poduzmite proaktivne korake kako biste to spriječili.

Vratite se na ono što ste prije mislili i osjećali kada ste vizualizirali željeni predmet ili ishod. Povežite ta iskustva s novim doživljajem da imate ono što želite. Razmislite o materijalnom dokazu da su te misli stvari i da razmišljanje na određeni način može stvoriti konkretne promjene u svijetu oko vas.

Što više povezujete i naglašavate to, to ćete biti bolji u budućnosti. Jer ćete zamijeniti negativna, ograničavajuća uvjerenja i sumnje sa sigurnijim, pozitivnim mislima i osjećajima.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Komentari

Neki baner