Stvari bez kojih i najljepša žena izgleda loše, Nemoj mu se vratiti bolje ti je samoj
Ljubav i sex

Nemoj mu se vratiti, bolje ti je samoj

Znam da pokušavaš biti snažna. Ali, kad nakon lažnog osmijeha pred prijateljima sama legneš u krevet, ne možeš prestati misliti na njega. Želiš da stvari među vama nisu postale tako komplicirane.

Pitaš se kako je vaša ljubav pošla u krivom smjeru i kako je sve na kraju završilo tako loše.

Razumijem da te bol i samoća okružuju.

Buljiš u mobitel, pišeš dugačke poruke koje na kraju izbrišeš. Na društvenim mrežama pratiš svaki njegov pokret. Utopljena si u sve što ima veze s njim i to te polako ubija.

On više nije muškarac u kojeg si se zaljubila, ne znaš kad je postao drugačiji ali ga očajno želiš natrag. Želiš sve onako kako je bilo prije.

Želiš da uvidi kako je njegovo ponašanje pogrešno, ali to se neće dogoditi. On traži nekoga koga može kriviti, nekoga na kome može iskaliti svoju ljutnju i probleme. Nažalost si ti ta osoba. Ti nisi korijen njegovih problema – on je. Previše je tvrdoglav kako bi priznao da nije u pravu i govno je jer se neće ispričati.

Dečki poput njega ne zaslužuju djevojke poput tebe. Svejedno si pala na njega. Nekad je bio nježan i sladak, brinuo je o tebi. Jednog dana je samo prestao. Bez upozorenja. Shvatila si da mu više nije stalo.

Nemoj mu se vratiti bolje ti je samoj

Veza je postala jednostrana.

Pokušala si se promijeniti i popraviti ono što je slomljeno. Njemu nije bilo stalo i nije se trudio. Nije ti pokazao da mu značiš.

Povremeno pokaže svoju slatku stranu i ti opet padneš na njega. To te podsjeti na stara vremena. Vratiš mu se i vjeruješ da će sve biti dobro. Dok te ne počne ponižavati.

I ponovno te ostavi povrijeđenu, zbunjenu, slomljenu i nije ga briga.

Kažeš si da ćeš biti snažna i da ćeš ga odj****.

Uvijek mu se vratiš jer je on tvoja slabost. Ovoga puta se ne možeš vratiti. Opasno je i nezdravo.

Znaš da te ne zaslužuje. Znaš da zaslužuješ nekoga kome je stalo. Činjenica da kreneš dalje bez njega je zastrašujuća, ali se s njom moraš suočiti.

Nemoj mu se vratiti, ljepotice. Toliko ti je bolje bez njega. Hrabrija si, sretnija i samopouzdanija kad si sama. Nemoj se stalno vraćati dva koraka unatrag kad napraviš jedan naprijed. Pusti ga zauvijek. Znam da je lakše reći, ali ti to možeš.

Ne zaslužuje te – nemoj mu se više vratiti. Ovo mora biti završetak začaranog i toksičnog kruga. Ti to možeš.

Izvor: zdrava&sretna

Komentari

Neki baner