Kažeš joj da je voliš
Ljubav i sex

Kažeš joj da je voliš

Kažeš joj da je voliš i da nikada nisi volio nikoga kao što voliš nju.

A onda se sjetiš koliko si volio mene.

I koliko me još uvijek voliš.

Sjetiš se kako se iz dana u dan pretvaraš da me ne voliš, iako me vidiš u mislima. Sjetiš se kako ti moj glas odzvanja u glavi dok pokušavaš zaspati sam u krevetu. Sjetiš se kako ti te stvari ne dopuštaju da me zaboraviš.

Praviš se da ne razmišljaš o mojima očima; kako su te gledale kao da si jedina osoba u prostoriji, kako su mogle isključiti sve oko nas.  Praviš se da si zaboravio zvuk mog smijeha i kako sam bila blesava u tvojoj blizini. Sjeti se kako sam te držala za ruku iako si je ti odgurivao.

Sjeti se kako sam potrošila svu energiju i trud kako bi razumio moj osjećaje, a ti si se pretvarao da to ne primjećuješ.

Sjeti se kako si slušao glas u glavi da odeš od mene, da ima boljih. Sjeti se kako si pokušao ispuniti prazninu koju sam ostavila sa svim i svačim, ali nisi uspio. Otišla sam.

Istina je da ja ostajem, odana sam i borim se. Ali jednom kad odem, ne vraćam se.

Oslobodio si me jer si mislio da ćeš ti biti sretan slobodan. Oslobodio si me i nije te bilo briga kako se osjećam. Mislio si da ćeš ti biti sretniji. Dok jednog dana stvarno nisam otišla. Ja sam ta koja je sretna, na naše iznenađenje. A ti se ne možeš riješiti misli o meni. Pokušao si me nagovoriti da ti se vratim, da si pogriješio i da si se promijenio.

Ali nije bilo važno. Jednom kad su osjećaji nestali, nisam imala želju vratiti se.

Sad pokušavaš krenuti dalje. Njezinom licu govoriš da je najljepše. Pokušavaš razviti osjećaje i živjeti život.

Kažeš joj da je voliš i da nikada nisi volio nikoga kao što voliš nju.

Naravno da nisi. Ali, zna li ona da nikada nećeš voljeti nikoga kao što si volio mene?

Zna li ona da ćeš je uvijek voljeti manje?

Izvor: zdrava&sretna

Komentari

Neki baner