Subota
Late night story

Subota

Subota. Ovu sam jedva dočekala. Još kad je telefon zavibrirao i kada sam pročitala “dolazim po tebe u 20h, vodim te na večeru”, nisam znala kako izdržati do tada.

Nervozno sam se vrtjela po stanu, isprobavajući sto i jednu odjevnu kombinaciju.

Oko donjeg veša nije bilo puno dileme, znala sam točno što i kako voliš. Ovo iznad me više namučilo. Jednostavno je moralo biti provokativno, da te izludi, da požališ što mi nisi uskratio tu večeru i odmah napravio ono o čemu oboje maštamo cijeli tjedan. A opet, dovoljno pristojno da ne otkriva ama baš ništa. Kosu sam podigla u neobaveznu punđu koju si vrlo lako mogao raspustiti kada me budeš poželio povući za kosu. A znala sam da hoćeš. Par pramenova je slobodno lepršalo oko lica, dajući mi priliku da ih onako sramežljivo uklonim i pokušam ukrotiti dok grizem usnice i spuštam pogled, da u njemu ne pročitaš koliko jako te želim. Iako znam da ti to već i  predobro znaš.

Dok sam olovkom perfekcionistički popravljala ruž koji će vrlo brzo biti razmuljan po cijelom licu, stigla je tvoja poruka. Zgrabila sam lagani šal nadajući se da noć neće biti prehladna, i požurila niz stepenice. Na izlazu iz zgrade sam zastala, te pred tebe izašla polako, odmjerenim korakom, vrteći bokovima tek toliko da se fina tkanina duge haljine zatalasa oko moga tijela. Stajao si naslonjen na auto, opušteno, s rukama u džepovima, a ja nisam htjela pokazati da sam primjetila kako su ti hlače danas nešto posebno napete. Pogled ti je kliznuo niz moje tijelo, popraćen laganim smješkom.

“Idemo, čeka nas rezervacija” rekao si otvarajući mi vrata automobila.

Restoran je bio pun, čulo se tiho brujanje glasova, zveckanje pribora za jelo, i neka lagana glazba u pozadini. No osim tebe nisam nikoga vidjela. U pogledu sam ti pročitala strast i želju, a prvu čašu vina popio si skoro naiskap. Hrana je brzo stigla i da je netko sa strane obratio pažnju, zaključio bi da smo ili oboje na dijeti ili da dolazimo sa prethodne obilne večere. Ni ti ni ja nismo bili gladni. Barem ne hrane.

Razgovarali smo o neobaveznim temama, o tjednu iza nas, o poslu, o vremenu…

Dok sam te naizgled pažljivo slušala, skrivena dugim stolnjakom, lagano sam izula cipelu i podigla nogu prema tebi. Sva sreća pa si tada rekao nešto smiješno, jer nisam mogla ostati ozbiljna razmišljajući o tome kako bih te mogla udariti u neko nezgodnije mjesto, ili totalno promašiti, ili čak skliznuti sa stolice u pokušaju. No stol je bio malen, intiman, a moje stopalo je vrlo brzo završilo među tvojim bedrima.

Trgao si se i zastao u pola riječi, očito iznenađen ovom mojom provokacijom. Pogledi su nam se sreli, i dok sam ja suzdržavala osmijeh i nevino treptala, ti si samo duboko uzdahnuo. Moji nožni prsti su jako dobro osjetili zašto.

“Platit ćeš za ovo” nečujno si prošaptao i otpio poveći gutljaj iz čaše, a zatim razgovjetnije rekao

“Popij to vino, ne mogu više čekati!”

Htjela sam ubaciti nekakav dovitljiv komentar o samokontroli, ali i moja je bila na rubu.

Na izlasku iz restorana si me čvrsto uhvatio za ruku, a u tom dodiru sam predosjetila sve ono što me čeka. Auto je bio blizu, no umjesto da uđemo u njega, snažno si me zgrabio i gurnuo na hladan lim. Hladnoća s jedne strane i tvoja vrelina s druge su mi pomutili osjetila. Ljubio si me strasno, zahtjevno, uzimajući me cijelu kroz te poljupce dok su ti ruke dodirom obilježavale moje tijelo.

Tek trenutak, a zatim si se odmaknuo, otvarajući mi vrata. Vožnja je prošla u tišini, u napetosti, a pokazivač brzine je opasno poskakivao. Duboko sam disala, gledajući ravno ispred sebe, mirna, boreći se sa željom i potrebom da te dotaknem, da ti tamo rukama prođem tijelom, pa ih zaustavim na kaišu, da te otkopčam, da te zadovoljim tog istog trenutka dok se boriš ostati koncentriran na cestu ispred nas.

Ni ne sjećam se kako smo ušli u stan, znam samo da si me bacio na krevet, bez haljine već, i da sam uzdahnula pod težinom tvoga tijela. Dok si me ljubio posvuda, jedva sam disala i grčevito se hvatala za rub kreveta, želeći te u sebi, na sebi i posvuda. Naglo si me okrenuo, podižući mi guzu prema sebi, i zaronio licem u mene. Snažno sam zagrizla usne suzbijajući vrisak koji se formirao u mojim grudima. Imala sam osjećaj da se cijela soba  okreće, i da ću odletjeti ako me pustiš makar i na sekundu.

Nekoliko trenutaka kasnije osjetila sam tvoju vrelinu, željela sam te tada u sebi tako očajnički da sam zacviljela.

Ali nisi mi se dao, ne tako brzo.

Malo po malo si me izazivao, i tjerao da molim, a bila sam spremna  izgovoriti sve ono što inače prešutim, preklinjati da se nabiješ u mene, da me jebeš žestoko, žudjela sam biti tvoja drolja, kurva, igračka, što god si tog trenutka htio da budem. Samo da te osjetim u sebi, cijeloga, sada, odmah. I kada si mi konačno uslišio tu želju kriknula sam, nesposobna se kontrolirati. Naslanjaš se na mene i hvataš me za vrat, a ja osjetim svaki nabor unutar sebe koji šalje opojno ugodne signale kroz moje tijelo, i dok ti se ritam ubrzava polako se gubim pod tobom. Ruka ti se isprepliće s mojom kosom i glava mi se podiže, oslobađajući glasne uzdahe. Osjetim kako mi se tijelo grči i priprema, kako sam sve bliže onom prekrasnom vrhuncu za kojim sada toliko žudim, a ti – staješ.

Negodujući se okrećem, a ruke same kreću.

Ne mogu izdržati, previše želim taj slatki osjećaj. Širim noge, sklapam oči znajući da me gledaš, i prstima se lagano diram. Činjenica da si tu, da promatraš, uzbuđuje me još jače i ubrzavam ritam, ciljano birajući baš ona mjesta za koja znam da će me dovesti do ruba. Ali ne dozvoljavaš mi da sama odem tamo, podižeš mi noge visoko, guraš koljena pod bradu i uzimaš me cijelu, osjetim te u sebi potpuno, guraš me u ponor iz kojeg me samo ti znaš izvući, a ja osjetim eksploziju u sebi i vrištim želeći da nikada ne stane. Prosipaš svoje sokove po meni, kupam se u toj vrelini, potpuno tvoja, i dok padaš umoran pored mene, glavom mi prolazi samo jedna misao:

“Znaš, jako sam žedna”

Elena D.

Komentari

Neki baner