"Slomljeni princ" by Erin Watt
Čitajmo zajedno Popularno

“Slomljeni princ” by Erin Watt

Spoiler alert! Ne čitati ako niste čitali prvi dio pod nazivom Princeza od papira, zbog toga što ćete zaista puno propustiti, zato topla preporuka – idite redom.

Kraljevski svijet malih Royala uzdrman je do temelja. Ella je pobjegla. Reed, blesavi, naivni siledžija velikog srca prepunog rana, zaista je na koljenima. Bez Elle u svom svijetu on zaista gubi tlo pod nogama. Jednako kao i njegova braća.

Ta mala plavooka ljepotica koju su tijekom cijele prve knjige proganjali i od života joj radili pakao, dala je njihovom svijetu smisao, a onda je isparila. Bez traga.

Naivni Reed i tajna koju nosi na ramenima, bili su previše za Ellu.

Slomljeni princ nastavak je priče o ne baš glamuroznom svijetu bogataša. O razmaženim klincima bez granica. O nasilju, mržnji i bijesu kojeg u sebi nose polaznici elitne pripravne škole Astor Park.

Svijet je to u kojem svi problemi nestaju brzinom ispisivanja milijunskog čeka. No postoje stvari koje se ne mogu riješiti novcem.

Ljude kad razočaraš, ne možeš im samo dati snop novčanica i očekivati da će sve biti po starom. Ne možeš se skrivati iza svog bijesa i povrijeđenosti. Iza gubitka s kojim se ne znaš nositi.

I dok smo u prvoj knjizi svjedočili ujedinjenim Royalima, kojima je jedina misija bila maloj Elli zagorčati život, u drugoj svjedočimo raspadu sistema. Braća koja su do jučer živjela po kodeksu u kojem se u javnosti nikada neće mrko ni pogledati a kamoli posvađati, sada se otvoreno ne trpe.

Čak i kada se Ella vrati u njihovu palaču i ponovno počne pohađati Astor Park, stvari su van kontrole.

Reed se iz stranice u stranicu bori kako bi spasio njihovu ljubav, dok Ella živi s teretom majčinih loših ljubavnih iskustava na svojim nejakim leđima i ne želi biti naivna poput nje, pa odbija saslušati Reeda i dati njihovom odnosu novu šansu.

Kroz ljubavnu se priču provlači ona o nesigurnim tinejdžerima, društvenom sustavu koji je pun rupa, vječnoj netrpeljivosti bogatih i siromašnih, ali i dobra doza intriga, jer bez njih ovaj serijal ne bi bilo toliko popularan. Tako se veliki dio priče vrti oko sponzoruše Brooke, koja u šaci drži malog Reeda, konstantno terorizira Ellu i uskoro bi trebala postati njihova maćeha.

A onda dođe kraj knjige koji nosi dva velika preokreta i opet ostanete zateknuti.

Je li Reed kriv? Je li se ovaj put zaista zakopao tako duboko da mu ni silni milijuni njegova oca neće biti od nikakve pomoći? Kako će se Ella nositi sa šokovima koje je doživjela? Vjeruje li dovoljno Reedu da test koji je pred njima ovaj put ne ugrozi njihovu ljubav?

Nemamo drugog izbora no čekati treći nastavak.

Seks. Intrige. Napetost. Nasilje. Tučnjave do krvi. Osvete. Pohlepa. I ljubavna priča dvoje klinaca. Sve to recept je za knjigu koja se pročita u jedno popodne i o kojoj se dugo razmišlja i sanjari.

"Slomljeni princ" by Erin Watt

Ako ste romantičari poput mene, željno čete iščekivati nastavak Elline i Reedove priče. Zanimat će vas i pozadine njihovih obiteljskih tragedija. Mozgat ćete kako bi vi živjeli da imate toliko novca i da li bi se uopće zamarali drugim ljudima ili bi si jednostavno kupili privatni otok na kojem bi živjeli u miru, daleko od svih?

Autorski dvojac koji piše ovu priču pod zajedničkim imenom Erin Watt, dao si je zaista truda da svijet doživimo i Ellinim i Reedovim očima, zbog toga malo čitamo njenu a malo njegovu perspektivu. Stilski sirovo i bez cenzure, doživljavamo tinejdžere onakvima kakvi zaista jesu, hrabri i ustrašeni istovremeno, glasni, prgavi, svoji, zaluđeni, pogubljeni i pod teretom hormona.

Oni vole beskrajno i mrze bez figa u džepu. Njihove su emocije čiste i opipljive. Njihovi su odnosi zapetljano klupko koje autorice čitatelju nude na pladnju.

Kako ćete to klupko odmotavati, tako će vas sve više povlačiti u svoj svijet. I neka je tako.

Izdaje: Stilus

Omot: Meki

Cijena: 99,00 kn

Komentari

Neki baner