Viktorija Herak: Placenta na lešo
Crvena točka

Viktorija Herak: Placenta na lešo

Dakle… zamalo sam izbacila iz sebe sve što sam ovaj tjedan pojela! Vizualan sam tip i kako čitam, tako pročitano uprizorujem, a ovo je bilo baš, baš gadno! Nije nam dosta sto smo se pokondirili u svakom smislu, nego pomičemo granice odvratnosti svaki dan za korak dalje.

Zapravo, šta me briga!? Neka jede tko sto hoće, neka se svatko j*be o svim trošku i neka se svatko moli bogu koji mu se sviđa!

Samo, nitko nije otok i svakako smo nekako podložni utjecajima jedni na druge.

Zato, kad odlučite jesti govna, jedite ih uz svijeće i neki nježni drapoguz, u svojoj intimi i bez da nas obavještavate o tome.

Hvala!

Viktorija Herak: Placenta na lešo
Screenshot novog celebrity trenda

Čuj, pojela placentu?!

Upravo sam zauvijek napustila ideju da postanem moderna žena i koračam hrabro u korak s vremenom u kojem živim. Nastavit ću po starinski, kako sam navikla. Zaostajat ću.

Ujutro perem zube i počešljam kosu.
Kako dosadno!

Poslije odem raditi, pa putem kući smišljam šta ćemo jesti.
Dosadno za popizditi!

Ručkovečeramo svi skupa, ako ikako možemo, a onda se družimo, zezamo, smijemo, igramo s klincima, peremo suđe, veš, crtamo, igramo se skrivača, planiramo, porječkamo se, pomirimo se… Jbga, fakat dosadno za popizditi!

Osjećam se kao stari žurnal! Sve neke starinske, glupe i obične stvari. Nema ništa kod mene cool, niti in, niti nobl!

Ne znam ni što radite tu sa mnom?!

Bježite dok niste crkli od dosade, jer sad vam obećajem da neću pojesti svoje čizme, nećete dobiti fotke moje intimne frizure, neću si na vrh nosa tetovirati penis, neću se obrijati na ćelavo, neću pokušavati biti jaka i hrabra kao muškarac, niti ću raditi na tome da vas fasciniram količinom svoje posebnosti.

Ja sam obična i za više od toga nemam kapaciteta.

Poljubim kad boli, zagrlim kad je zima, nasmijem se kad je smiješno i plačem kad sam tužna. Znam, dosadno je sve to i zbilja ništa posebno. Još i kuham svaki dan, a uživam u tome! Gadno, jel’da?!

Kažem vam idite odavde, jer odapet ćete tu od dosade!

Ne, ne! Neću pojesti placentu niti ću žvakati otpali pupak svoje djece!

Neću, jbga!


Napomena: Liječnici su ovaj trend nazvali čistim kanibalizmom, te ga smatraju ne samo bizarnim, nego i nezdravim. Više o tome možete pročitati ovdje.

Komentari

Neki baner