J**em ti život (ali sa šljokicama): Horor
J**em ti život! (ali sa šljokicama)

J**em ti život (ali sa šljokicama): Horor

Jebem ti i život i Blaža i tebe bilježnice! Sve! Ako jednog dana netko uzme ove moje škrabotine i iz njih krene učiti, prva lekcija koju želim da žene nauče je NE ŽIVITE SA SVEKRVOM.

Malo je reći da s Blažem ne planiram pričati sve dok se ne reinkarniramo u puževe. A ni onda neću moći pričati, tako da ukratko: ne pričam s njim nikad više. Pa kolika prokleta šeprtlja moraš biti da zapališ kuhinju i onda me ovako fino nagraditi preseljenjem kod svekrvopije?! Bilježnice, kad je došao po mene i malu u rodilište i rekao mi „sretnu“ vijest, doslovce sam se okrenula i vratila u rodilište. Jebi ga, medicinske su me fino otjerale van.

Uglavnom, od trena kad smo došli kod svekrvopije i svekra ta žena mi se ne miče s grbače.

Kao da se povampirila. Vuče se po kući s tom štakom kao serijski ubojica u treš filmovima. Čim čujem taj zvuk u hodniku počnem prditi od nervoze. Druga stvar, od kad smo stigli prije par dana ta luda baba ne skida medicinsku masku s nosa jer, pazi sad, ne želi zaraziti malu. Ne želi ju zaraziti čime?! Dijete kad vidi tu masku i spodobu iza nje počne vrištati kao da je vidjelo samog sotonu. I naravno, onda sam ja kriva jer mala previše plače i ja joj ne znam dati što treba. Znam, kozo stara! Trebam joj dati oslobođenje od tebe i tvoje sablasne pojave.

Halo! Pazi dokle je žena došla. Preksinoć se probudim i idem dojiti malenu, a ta luda baba sjedi u stolici pored kreveta s maskom na nosu i pilji u nas. Šapnula sam joj da ako nije problem da nam da malo privatnosti, jebi ga, kulturna sam prema njoj. I što žena napravi?! Samo odmahne rukom kao prokleti psihopat i nastavi piljiti u moje cice. Pa je l’ to normalno?! Rekla sam Blažu da ima tjedan dana da nas makne i popravi tu prokletu kuću jer će se dogoditi ubojstvo.

Svekar siroče samo bježi po kući od nas i od nje.

Tako je ko’ udomljena mačka. A hrana! Hranu ni ne želim spominjati. Žena kuha kao da svaki dan imamo svatove i onda maloga šopa toliko da je siroče dobio 3 kile u tjedan dana i dupe mu se začepilo od tone čokolade koju mu uredno daje. E, bilježnice moja, nije pametno kupovati sexy rublje. Nimalo. Evo kakvo sranje ti se dogodi! Zbog samostojećih završiš u paklu. Onom stvarnom. A sad moram ići jer čujem horor struganje štake po hodniku. Stiže, stiže psihopat.

Komentari

Neki baner