Seks kao božanski čin, Nikad nemoj činiti ove stvari za muškarca (čak i ako si ludo zaljubljena)
Život

Nikad nemoj činiti ove stvari za muškarca (čak i ako si ludo zaljubljena)

1. Smršaviti. Ako si odlučila zdravije jesti i više vježbati, samo daj. Ali nemoj to činiti kako bi bila privlačnija svom muškarcu. Čini to zbog sebe.

2. Napustiti dugogodišnje prijatelje. Ako želi da toliko ne komuniciraš s bivšim, to je razumljivo. Ali ako želi da izbrišeš broj dečka s kojim si prijateljica od vrtića, pretjerao je.

3. Odustati od svojih snova. Ne moraš birati između karijere i ljubavnog života. Zbilja ne moraš. Ako te sprječava u tome da ideš za svojim ciljevima, ostavi ga i naši nekog tko će ti biti podrška.

4. Raditi u seksu stvari koje ne voliš. Nemoj mu dopustiti da te osjećajem krivnje natjera na analni seks ako ne želiš. Ako te zbilja voli, neće te prisiljavati. Bit će sretan s onim što mu pružiš.

5. Sniziti standarde. Ako si sama sebi obećala kako nećeš izlaziti s ovisnikom, ne bi to smjela. Postoji razlog zbog kojeg si se pokušala držati dalje od takvih.

6. Odijevati se drugačije. Ako on voli da žena nosi haljinu, možeš kupiti jednu ili dvije. Ali nemoj napuniti ormar novom odjećom kako bi ga impresionirala. Trebao bi te voljeti takvu kakva jesi.

7. Prati njegovo rublje, suđe ili kuhati. U zdravoj vezi ćeš raditi neke kućanske poslove. Ali ne bi trebala raditi sve. Trebali biste se mijenjati.

8. Dati mu novac koji zaradiš. Ako želi biti doma i brinuti o kućanskim poslovima dok ti plaćaš račune, to je u redu. Ali nemoj mu dopustiti da potroši sav tvoj novac na gluposti dok niste platili stanarinu.


VEZANO: Marija Klasiček: Drage moje dame nađite si izgubljenu pamet, kičmu i dostojanstvo!


9. Promijeniti frizuru. Ako voli plavuše, a ti si brineta, ni slučajno se nemoj mijenjati. Nemoj puštati kosu niti se šišati samo da bi mu udovoljila. To je tvoje tijelo. Ti si glavna.

10. Pretvarati se da si netko tko nisi. Ako ne podnosiš gledati reality show koji on voli, to je u redu. Ne morate imati sve zajedničko kako biste bili zajedno.

11. Pustiti ga da donosi sve odluke. Odluku o tome gdje ćete jesti ili koji kauč kupiti za novi stan. Imaš glas. Iskoristi ga.

12. Depilirati svaki dio svog tijela. Ako si seksualno aktivna, trebala bi donje područje održavati urednim i podšišanim. Ali ne trebaš obrijati sve ako to ne želiš. Tvoja je zadnja, a ne njegova.

13. Udati se ili imati djecu. Samo ako to zbilja želiš. Ako rodiš samo zato jer partner to želi, vaša će veza patiti. Završit ćete utapajući se u kajanju i preziru.

Izvor: zdrava&sretna

Komentari

Neki baner