Gospođa Savršena
Fun & lifestyle

Gospođa Savršena

Zatvorio sam oči i njezino mi se lice pojavilo, tada sam znao – ona je ta!“, rekao je te finalne večeri naš Gospodin Savršeni. Naravno, prije toga je morao malo ižvaliti svaku da bude siguran. Ne mo’š znat dok ne probaš. A i njima nije teško palo, koliko se dalo primijetiti. Jedna ga zaskače u špilji, druga davi jezikom u jaccuziju, treća je „doktorirala zavođenje“, kako sama kaže, pa samo žmirka ispod pristojne fasade pudera, sjajila i umjetnih trepavica.

Takvu zaluđenost dugo nisam vidjela.

Ti bokca, sve ga gledale k’o pomamljene, kao da nikad muško nisu vidjele. A on, s onim blagim pogledom dalekih savana, samo napući usnice i kaže onu već legendarnu – “primi ovaj moj ruža”. Primile bi tebe one, sinko. Od tave do drške. Samo im daj mig i strgat će ti meso s kostiju. Jer, žena je ženi vuk, ne?

Nevjerojatno je kako jedan obični muškarac s tek malo gela u kosi i kojim bicepsom više može od žena napraviti obične kokoši. Osim što su se dotjerivale, jedino na što su još trošile vrijeme bilo je ogovaranje i nastojanje da obezvrijede jedna drugu u očima Gospodina Savršenog. Niti ne sluteći koliko se zapravo time udaljuju od toga da izabere baš neku od njih. Umjesto da, kad su već tamo, one silne romantične večere, iskoriste za razmjenu kakvih pametnih tema, pogleda na život, svega onoga što bi netko htio doznati o osobi koja ga zanima, one su trošile na tužakanje. Ona me hoće ocrniti pred tobom, ona je rekla ovo, ona je rekla ono. A naš Savršeni samo koristi priliku – vidim ti u očima da si tužna, daj da te malo pomazim jezikom.

Osobno, nisam za ovakav format pronalaženja srodne duše.

Zamišljam to kao nešto intimno; samo moje i njegovo. Ne kao paradu pred kamerama, čerupanje s konkurencijom, dok on maše s ružama na eci-peci-pec. Niti u životu nisam za natjecanje za nečiju ljubav. Ako te želi, tvoje oči bit će jedino što ga zanima. I šutnja i razgovor s tobom bit će mu jednako ugodni. Neće imati potrebu isprobati tuđe poljupce, jer će mu tvoji biti dovoljni. Zato što su tvoji.

Gospođa Savršena

Vidim i komentare po portalima – cure su glupe, plitke, sponzoruše, plastične, zašto se idu ponižavati. Možda jesu sve to, možda nisu, ali činjenica stoji kako je to njihov izbor. Nitko ih nije tjerao da se prijave. A da li traže ljubav ili samopromociju, opet je njihova stvar. Istina je da su imale izjave koje su na mene djelovale blago laksativno, ali Bože moj. Nije to prijemni za Harvard. Čujte, fino su se one našminkale, obukle, papale, žvalile – a na kraju upoznale i kraljicu majku. Eh, ti mamini dečki. Mislim da je ipak mama bila ta koja je zatvorila oči, vidjela lice i rekla – to je ta! Nju si uzmi.

Zanimljivo, izabrao je djevojku koja ga je jedina odbila poljubiti. Zalazak sunca, plaža, preplanuli Gospodin Savršeni se oblizuje dok kreće u ofenzivu, a gospodična okrene glavu – “Ne sada”. Mislim da dio njegovog ega još uvijek pluta tamo negdje u plićaku.

E sad. Dolazimo do ključnog dijela. “Play hard to get” taktika očito je još uvijek najbolji izbor.

Jer, kad imate egotripera koji je navikao da žene padaju kao pokošene čim ga vide, nema bolje „crvene krpe“ ispred nosa od onog kad ga odbijete. Tad ste mu najpoželjniji na svijetu. Sjećam se, jedna je moja prijateljica dugo vremena patila za izvjesnim gospodinom koji je imao pedesetak godina (ona je imala 33) – onako džordžklunijevski tip, uvijek sređen, namirisan, situiran, vječito za volanom Mazda kabrioletića kao produžetka svog ega.

Imali su neku vezicu, pa ju je on bezočno otpilio i zamijenio s mlađom (!). Moja ga je draga frendica i dalje zivkala, zavodila, radila majmuna iz sebe. A on ju je svesrdno ignorirao. Sve dok ona nije našla drugog. Tada je postala najpoželjnija osoba na svijetu. Srećom, pa je imala dovoljno zdravog razuma da ne ponovi istu grešku dvaput i vrati mu se. No, to je već neka druga priča.

Dakle, Gospodin Savršeni je izabrao svoju voljenu, svijeće su gorile, leptirići izlijetali iz svakog ugla, a dvije odbačene kandidatkinje, napadno i isforsirano se cerekajući, izjavile kako su se “džaba klale“ i da sada „napokon mogu biti frendice“. Kako poražavajuće za ženski rod. A borimo se za emancipacije, „girl power“ i protiv zlih muškaraca koji vode svijet. I onda si same skočimo u usta. Pljunemo na sve ono što želimo biti.

Btw, ako vas zanima što je bilo sa Gospođom Savršenom, kuloarima kruži priča kako ipak nije ostala s Goranom.

Na svome je instagramu objavila kako tulumari s kolegicom iz showa te kako još uvijek čeka pravog.

Čekaj onoga koji će te jednostavno obožavati. Tip osobe koji će izvući ono najbolje iz tebe i zbog kojeg ćeš željeti biti bolja osoba, osobu koja će napustiti sve da bi bila s tobom, bez obzira na okolnosti, osobu s kojom ćeš se smijati kao nikad prije“, piše ona.

Izgleda kako pompa televizijskog showa i „njegovih ruža“ ipak nije bio dovoljan zalog ljubavi.

Jer, ljubav uvijek traži da daš sve od sebe. Sve ostalo je premalo.

Komentari

Neki baner