J**em ti život (ali sam šljokicama): Sretna mi Nova!
J**em ti život! (ali sa šljokicama)

J**em ti život (ali sam šljokicama): Sretna mi Nova!

Draga moja bilježnice, evo nam i nove godine. Okrećemo novi list i to. Smirena sam. zbilja jesam. Ali bi ipak voljela napisati nekoliko Novogodišnjih odluka kako bi ih se lakše držala.

  1. Bit ću bolja prema Blažu. Siroče je već došao do toga da mu se diže na kamen koji izgleda kao cica. Dakle, nema toliko uskraćivanja sexa za svaki drek koji krivo napravi.
  2. Pokušat ću biti i bolja prema svekrvi. Nije ona sirota kriva što se ponaša kao tasmanijska neman. Gle, jednog ću dana i ja biti svekrva…i zaključila sam da ću biti 1000 puta gora (ok, ovo ću vjerojatno prekršiti, ali moram se pokušati potruditi)
  3. Moram maloga početi šopati tamnom čokoladom jer nam je zaštitni znak postao miris njegovog govanca. I ne, ovo nije moja inicijativa-doktorica je savjetovala to.
  4. Upisat ću školu stranih jezika čim mala poraste dovoljno da ju Blaž može čuvati bez pardona. Što ću učiti? Nemam pojma. Ali zbog lude familije bi mogli preseliti i na Antarktik, pa zlu ne trebalo. (Natuknica sebi:provjeri koji jezik pričaju glečeri)
  5. Počet ću govoriti apsolutnu istinu prijateljicama. Znam, nakon toga ću morati tražiti druge prijateljice, al jebi ga…netko im mora reći da se ponašaju kao pomahnitale teenagerice.
  6. Podvezat ću jajnike ako mi država dozvoli
  7. Naučit ću plesati tango. Ili slomiti nogu učeći.
  8. Skinuti bar pet kila (Laž koju ponavljam svake godine)
  9. Izblajhati kosu jer me uvijek zanimalo kako bi izgledala kao plavuša (Napomena: idi sutra u trgovinu i kupi blajh)
  10. Nabaviti štene jer je vrijeme da mali dobije prijatelja i nauči odgovornosti.

Tak, to je nekoliko odluka i nadam se da ću ih ispuniti. Premda, kad bolje razmislim, odoh ja u azil i mogu prekrižiti posljednju odluku. Draga moja bilježnice, hvala što trpiš moju penkalu. Sretna i tebi Nova i nadam se za obostrano dobro da ćemo se prestati družiti.


Prošla su tri jebena sata! TRI JEBENA SATA otkako sam ti ovo gore pisala!

I da, pogodi. Otišla sam u azil. Sama. Nabavila sam štene koje smo nazvali Milica. Dovedem ju doma i kreće kaos. Mala piški na sve strane. A bome se i udomaćila čim je razmotala rolu toalet papira i rastrgala ga na komadiće. Mačak. E dragi moj mačak…skoro sam mogla vidjeti onaj „Nabijem te na sve na što se nabiti može Štefica!“ pogled. A bome da je čovjek, vidjela bi i kako pakira kufer i seli. Od kad sam dovela Milicu ne skida se s frižidera, dok Milica svako toliko laje na njega svojim piskutavim glasom.

Blaž se samo nasmijao i rekao mi, „Baš mi je drago da si dovela još jednu drekec-mašinu za kojom ćeš čistiti.“ Mali je presretan. Toliko presretan da se pokenjao u gaće, gurnuo ruku u to i fino ostavio otisak na Milici i na zidu.

E, pa, sretna mi jebena Nova godina. Sretna mi točno takva kakvu sam si složila.

Komentari

Neki baner