Nisi rođena da se uklapaš i da ideš drugima niz dlaku!
Život

Nisi rođena da se uklapaš i da ideš drugima niz dlaku!

Upamti mila, nisi rođena da budeš tek blijeda kopija, jednaka kao i sve druge, rođena si da budeš jedinstvena, da istakneš ono što je drukčije od drugih. I to ne na negativan, već na pozitivan način.

Svatko od nas stvoren je s različitim karakterom, različitim težnjama i talentima. Jednako tako, moraš znati da trebaš sve dano iskoristiti kako bi ostavila trag i ukazala drugima da se naše različitosti baš savršeno nadopunjavaju.

Nitko od nas ne raspolaže svim darovima i talentima ili znanjima, i u tome jest čar. Svatko ima pravo istražiti put kojim će ići i na koji će se način razvijati, i ne postoji put ispravan i jednak za sve nas.

Zašto si onda i dalje podložna okolini, zašto čekaš da ti drugi kimnu glavom i ukažu na tvoje propuste ili da te usmjere dalje? Želiš li zaista živjeti takvim životom?

Ne moći dalje, jer si nesigurna pa očekuješ od drugih taj vjetar u leđa i kompas? Nemoj biti kukavica, budi junak vlastitog života. Odvaži se poći onamo kamo želiš, i raditi sve što želiš sve dok pritom ne činiš ništa loše drugima.

Tek kad spoznaš sve čime raspolažeš i pronađeš načine na koje ćeš ispoljiti te darove, shvatit ćeš koncepciju života i radost dijeljenja.

Rođena si da budeš autentična, da letiš i živiš punim plućima. Ne trebaju drugi znati što je za tebe najbolje, niti imaju pravo miješati prste u tvoje konce.

Raspleti svoje strahove, posloži svoje ciljeve, raširi svoje ruke i srce.

Primi i dijeli ljubav i radost, jednako kao i istinu. A na svojim ciljevima radi svakodnevno. Fokusiraj se na ono što TEBE čini sretnom, makar drugima ono bilo najbanalnija stvar, nije bitno.

Bitno je da te taj hobi čini sretnom, i kada radiš ono što voliš otvaraš si put da to postane tvoja karijera i izvor prihoda, jer unosiš kompletnu strast i ljubav u to.

Ne čekaj sutra. Kreni već danas, budi ono za što si predodređena, mijenjaj sebe i utječi na svijet samo onako kako ti znaš.

Ne skrivaj se iza mase sličnih ljudi, budi svoja, bez zadrške i srama. Život nikoga ne čeka i prekratak je da bismo bili ono što drugi očekuju od nas. Istakni se na pozitivan način, budi primjer drugima.

Budi ona istinska ratnica, ona koja će pružiti ruku drugima i raskrčiti im put. Upamti, rođena si da svijetu dodaješ boje i pokažeš svu čaroliju koja se skriva.

Nikada se nemoj uklapati u tuđe vizije i kalupe, postajati ono što oni od tebe traže, pritom izgubiti sebe. Ne idi ljudima niz dlaku, jer se to očekuje.

Ne zaboravi, ženo, nisi rođena da udovoljavaš drugima, rođena si da istražuješ i živiš sebe, tek tad na put će ti doći oni koji će skupa s tobom slaviti tebe. Kao što ćeš ti otvorena srca, slaviti i poticati njih.

 

Komentari

Neki baner