Zaslužuješ voljeti sebe bez isprike!
Cafe

Zaslužuješ voljeti sebe bez isprike!

Nitko ne želi da uspiješ onoliko koliko ti to sama želiš. Nitko potpuno ne zna tvoju priču; gdje si bila, gdje si sada i gdje se nadaš ići.

Uvijek je vrijeme za igru. Budi spremna. Trudi se. Sudjeluj u svakoj igri. Budi u sadašnjem trenutku. Navijaj glasno. Nemoj razmišljati o tome tko te sluša i osuđuje.

Podrži samu sebe čak i kad padneš- čak i više nego misliš da bi trebala. Nemoj razmišljati da promijeniš tim. Kad daš sve od sebe i ne uspiješ, ne odustaj. Obećaj sama sebi da ćeš se vratiti još snažnija i boriti se još više. Slavi i najmanje pobjede. Ali nemoj pristati na manje od onog što zaslužuješ.


Vezano: 15 načina kako otvoriti svoje srce i pronaći bezuvjetnu ljubav


Uvijek vjeruj da te čekaju veće i bolje pobjede.

Nisi samo pobjednica, ti si ratnica i borac. Kreni i pokaži svijetu svoju čaroliju. Nitko na ovom svijetu ti neće čuvati leđa kao ti sama. Nitko neće vjerovati u tebe i tvoje talente onoliko koliko ti možeš.

Ako ti ne vjeruješ da si nevjerojatna, tko onda hoće?

Moć da postaneš osoba koja želiš leži u tebi. Moraš krenuti na putovanje da je pronađeš. Pogledaj u sebe. Sve što trebaš je oduvijek u tebi. Ali ti moraš vjerovati u to. Moraš vjerovati u sebe. Moraš ugušiti glasiće u glavi koji ti govore da ćeš pasti i da nisi dovoljna. Obrati pozornost na to. Poslušaj glasove koji ti kažu da nisi posebna i uništi ih.

Ne troši svoju magiju koja ti je dana. Neće te zauvijek čekati.

Izvor: Zdrava&sretna

Komentari

Neki baner