Komentar Viktorije Herak o "aferi prosjačenje"
Osvrt na društvo

Komentar Viktorije Herak o “aferi prosjačenje”

Jeste osjetili boljitak u zemlji? Niste?? Kako niste, jeba ga patak?!

Božici su oteli 10 (deset) kuna i uplatili u državni proračun, a vi niste skužili da nam je svanulo?!

Dobro, da ne kažete da tjeram zajebanciju zbog 10 kuna, Božica je dodatno uplatila u našu zajedničku državnu kasu još 1.116,00 kn za kaznu što je prosjačila. To vam je najveća moguća kazna za to gadno i teško nedjelo, a uz to ide i odgojna poruka društvu.

Trebamo osvijestiti da nije prihvatljivo prosjačiti!  Mala je zarada i sramota je!  Još će i susjedi vidjeti da imaš posla s policijom, pa će te olajavati.

Dakle nemojte, fakat je sramno i stvarno nije ok!

Vi s mekšim srcem, ne nasjedajte na priče prosjaka o teškom životu, bolesnom djetetu i pukom, mučnom siromaštvu.  Koje je**no siromaštvo!  Hrvatska je prosperitetna zemlja i nemojte nas sramotiti s pričama o usranom i jadnom životarenju!

Ako baš stvarno gladujete, zatvorite se doma, spustite rolete i pravite se da ste otputovali na Maldive ili na skijanje.
Ako ćete igrati na skijanje, nemojte zaboraviti staviti na auto onaj veliki kofer, da vas ne skuže da muljate.

Ako čete ikad odlučiti da svojih vlastitih 10 kuna poklonite nekome, neka to bude netko fin i kulturan, u odijelu i s kravatom oko vrata.  I neka pošalje uplatnicu!  Mi smo kulturno društvo i nama treba kulturan način ophođenja.  Odijelo ili kostimić od kašmira i uplatnica!

Dakle, uplatnica!

I neka bude s bar kodom, da nam sama ukliže u aplikaciju banke!  Tako smo navikli! S nama se može samo fino i kulturno!

Dat ćemo, ali na mjesto koje je primjereno za to. Recimo na misi ili preko uplatnice! S bar kodom, ne zaboravite!

Hvala našoj policiji koja budno prati ritam gradova! Učinkovito nas čuvaju od Božica koje fektaju za hranu i pomoću koordiniranih akcija zaskakuju tramvaj džepare, bake švercerice, djedove koji zarađuju ogromnu lovu na prekopavanju smeća i ljudi srednjih godina koji tumaraju po zemlji gladni, golišavi i tupog pogleda.

Više o aferi čitajte na Index.hr – Kata iz Križevaca Božici iz Bjelovara dala deset kuna. Policija ih privela. 

Komentari

Neki baner