Prekrasne žene, raskošnih oblina, koje mijenjaju modni svijet
Popularno ShowBiz

Prekrasne žene, raskošnih oblina, koje mijenjaju modni svijet

Danas smo vam odlučili predstaviti nekoliko plus size manekenki, koje su posve promijenile modnu industriju i koje su dokazale da za uspjeh nisu potrebne stroge proporcije. One razbijaju stereotipe svakodnevno, a zajednička im je jedna misao vodilja koju svaka od njih ponavlja:

Ljepota je osjećaj i dolazi iznutra. 

Chloe Marshall

View this post on Instagram

🔥

A post shared by CHLOE MARSHALL (@chloemarshall01) on

Počela je na izborima ljepote gdje su je novinari i zamijetili. Trenutno na Instagramu ima preko 180 tisuća fanova i uz njen profil stoji objava: Beauty comes in all shapes & sizes (Ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama.)

Stefania Ferrario

View this post on Instagram

🌅 Navigating The Rocks 👙

A post shared by Stefania Ferrario (@stefania_model) on

Ova manekenka zaštitno je lice linije donjeg rublja “Dita Von Tesse” i smatra da se žene ne smije svrstavati u kalupe, te je zbog tog protiv izraza “plus size model”, za kojeg tvrdi da je ponovno način diskriminacije.

Liris Crosse

View this post on Instagram

🥛

A post shared by Liris Crosse (@lirisc) on

Model i glumica, poznatija kao “Naomi Cambell plus size mode”, ispočetka se teško probijala kroz modnu industriju, nailazila na kritike i savjete da smršavi, no ona se držala svog puta, te je danas jedna od najtraženijih modela, baš zbog svojih raskošnih oblina. Ženama poručuje da ostanu svoje, slijede svoje snove i ne slušaju zle komentare o svom izgledu.

Marquita Pring

Ona je uspješni model, koji za sebe kaže da joj je najvažnije da je zdrava, prije nekoliko godina krasila je naslovnicu magazina “Vogue“.

Ashley Graham

Apsolutna kraljica i već pomalo institucija u modnoj industriji, Ashley je model s preko 8 milijuna followera na Instagramu, što zaista dovoljno govori o njenom uspjehu i popularnosti. Njen je već svima poznati moto #BeautyBeyondSize

Anastasia Vinogradova

https://www.instagram.com/p/BiVRIJXBTgv/?utm_source=ig_web_copy_link

Ruski plus size model, Anastassia je obožavana bog svojih raskošnih oblina i već sada ima zavidnu karijeru u modnoj industriji.

Komentari

Neki baner