51. Business Cafe u Zagrebu – PODUZETNIŠTVO S PRIČOM
Život

51. Business Cafe u Zagrebu – PODUZETNIŠTVO S PRIČOM

Gosti 51. Business Cafea u Zagrebu koji će se održati u četvrtak 21.3.2019. u 18 h u Hotelu Academia su Krešimir Macan, Ana Lisak i Nikola Vrdoljak.

Krešimir Macan ugledni je hrvatski PR stručnjak za odnose s medijima i stručnjak za političke komunikacije. Osnivač je i vlasnik agencije Manjgura za odnose s javnošću. Za sebe kaže da je specijaliziran za krizno i strateško komuniciranje u politici i novim medijima.

Krešin nastup u podcastu Surove strasti poslušajte na:

http://surovestrasti.com/e094-kresimir-macan-covik-sa-101-pricom/

Ana Lisak vlasnica je poznatog cateringa Lisak. Njenu priču pročitajte na:

http://www.womeninadria.com/kako-je-humanitarka-i-poduzetnica-ana-lisak-u-20-godina-izgradila-najuspjesniju-hrvatsku-catering-tvrtku/

Nikola Vrdoljak, inovativan je poduzetnik, suvlasnik vodeće PR agencije i digitalne agencije 404 te direktor programa Weekend Media Festivala.

Nakon razgovora s njima goste kao i inače očekuju pokloni sponzora, preporuka knjiga u sklopu Business cafe Čitaj knjigu kluba te networking.

Sve goste očekuje i kava u suradnjji s tvrtkom Caffemanija i ukusne delicije iz Sana delikatesa, snack u organizaciji Cateringa Lisak kao i Sultan pića.

Dio prihoda od eventa ide udruzi Portal dobrote.

Vidimo se u četvrtak 21.3.2019. u 18 h u Hotelu Academia, Tkalčićeva 88.

Ulaznice po cijeni od 200 kn nabavite na vrijeme na businesscafe.info

Sponzori Business Cafe-a u Zagrebu su: Nivea – Beiersdorf,  Caffemanija, Sana delikatese, Sultan drinks, knjigovodstveni servis BIRO 59, tiskara AeroPrint, Kupujem Kvalitetno, beauty salon Domellla i  Androlić konzalting.

Medijski pokrovitelji su: NOVA TV, portali dnevnik.hr, naturala.hr, womeninadria.com, samopozitivno.com i poslovni-savjetnik.com, podcast Surove strasti, časopis i portal Poduzetnik, Plavi radio te Čitaj knjigu blog.

Regionalni medijski pokrovitelji su: portali media- marketing.com i bgonline.rs

Komentari

Neki baner