Stavimo karte na stol: On je pogrešan muškarac za tebe
Cafe

Stavimo karte na stol: On je pogrešan muškarac za tebe

Stavimo karte na stol. Mi možemo lagati cijelom svijetu, ali nikada ne možemo lagati sebi.

Ako se boriš za njegovu pažnju i zahtijevaš da budeš na prvom mjestu u njegovom životu, on je pogrešan muškarac za tebe. Ako nikad ne prizna da je u krivu i dosljedno bježi kad ga suočiš s njegovim glupostima, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako nikad nije u blizini kad ga trebaš, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako nastavlja graditi zidove, ali nikad mostove koji vas povezuju, on je pogrešan muškarac za tebe, piše Elephant journal. Ako je samo dobar u korištenju slatkih riječi, ali nikada nije dobar u poduzimanju akcije, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako ne razumije ono što radiš i ne podržava te potpuno – verbalno i fizički – on je pogrešan muškarac za tebe. Ako nije spreman na kompromis i nije spreman premjestiti planine zbog tebe, on je pogrešan muškarac za tebe. Ako se stalno moraš natjecati s drugim ženama i zbog toga je narušeno tvoje samopouzdanje, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako ne gleda tvoje tijelo kao da je skulptura poput Michelangelove, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako te ne poljubi za dobro jutro i za laku noć i ne čini da se osjećaš kao da posjeduješ svijet, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako ne jede tvoja loša jela, on je pogrešan muškarac za tebe. Ako ne ljubi tvoju dušu, već samo tvoje tijelo, on je pogrešan muškarac za tebe. Ako on ne plače s tobom i ne smije se s tobom, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako te ne poštuje ili ne poštuje ono što želiš, on je pogrešan muškarac za tebe. Ako ne sluša tvoje potrebe ili tvoje riječi, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako ti ne daje komplimente kad si u najgorem izdanju, on je pogrešan muškarac za tebe Ako ne stigne s tobom gledati zalaske sunca i razmišljati o veličanstvenom svemiru, on je pogrešan muškarac za tebe. Ako ne dodiruje i ne obožava svaki kutak tvog tijela, on je pogrešan muškarac za tebe. Ako je tvoje povjerenje zbog njegovih djela narušeno i neprestano se boriš da ga obnoviš, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako te nikad ne ljubi na čelo, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako zbog njega plačeš više nego što se smiješ, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako te ne drži za ruku, ne grli oko struka i ne prekriva tvoja ramena svojim rukama, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako te kontrolira, napada tvoju privatnost i sprječava da postaneš najbolja verzija sebe, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako gubiš sebe i svoj životni stil zbog njega, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako se ne brine za tebe kad si bolesna, on je pogrešan muškarac za tebe. Ako nikad ne održava obećanja, on je pogrešan muškarac za tebe. Ako uzima tvoje osjećaje zdravo za gotovo, on je pogrešan muškarac za tebe. Ako nije iskren i nikad ne dopušta pristup svom osobnom životu, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako ne gleda u tebe kao da si Da Vincijeva slika, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako je previše samouvjeren i govori samo o sebi, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako ti ne miriše vrat ili ne prislanja nos u more tvoje kose, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako iscrpljuje tvoju energiju – mentalnu i emocionalnu – on je pogrešan muškarac za tebe. Ako te praktički ne odvede na Mjesec i natrag, on je pogrešan muškarac za tebe. Ako doista ne vodi ljubav s tobom, on je pogrešan muškarac za tebe. Ako stalno govori kako je on pravi čovjek za tebe, ali nikad to ne dokazuje, on je pogrešan muškarac za tebe.

Ako ti instinkt govori da je on pogrešan muškarac za tebe, onda je on pogrešan muškarac za tebe.

Izvor: Suzana Prnjak / Atma

Komentari

Neki baner