“Znam da je loša ideja, ali želim te ponovno u svom krevetu…”
Ljubav i sex

“Znam da je loša ideja, ali želim te ponovno u svom krevetu…”

Moj krevet je bio najudobniji kada si ti bio u njemu. S osobom manje, trebao bi izgledati velik i udoban, ali samo osjećam kako me guši. Bez obzira kako se okrenem ili koliko jastuka nagomilam, ne može mi biti udobno, jer nedostaje jedna stvar. I zato te želim natrag u krevetu pored mene. Jako.

U MOJOJ GLAVI STVARI SU DRUKČIJE.

Nisam glupa. Znam da mi nikad ne bi bili dobri zajedno. Kada maštam o nama, to nismo zapravo mi. To je savršena slika onoga što želim da bi mogli biti. Samo se zavaravam, ali ti snovime me nose kroz dan..

NAJVAŽNIJI SU BILI MALI TRENUCI.

Nije se sve vrtilo oko seksa. Bio je to način kako si prislonio svoje tijelo uz mene, žaleći se da ćeš zaspati ako nastavim prstima prolaziti kroz tvoju kosi. Bio je to način na koji se moja kosa zapetlja u tvoje naočale svaki put kad bi se poljubili. Način na koji bi tvoje usne dotaknule moje čelo i obraze, a tvoje tijelo priznaje stvari koje nikad ne bi naglas izgovorio.

DOJADILO MI JE UDVARANJE

Iskreno, nemam više volje za udvaranje. Ne želim više čitati razne poruke od raznih muškaraca. Ne želim izlaziti na čudne spojeve koji se više neće ponoviti. Ja bih sve to preskočila i ponovno bila s tobom.

IMA NEŠTO POSEBNO U TEBI.

Da, znam da je klišej, ali kad god netko drugi poljubi vrat u dio koji je bio rezerviran za tebe, jednostvano to nije to. Ne naježim se niti nasmijem isto kao prije. Moje je tijelo ovisno o tvojem i ništa drugo ne djeluje.

DA, I SEKS JE BIO DOBAR ISTO.

Neću lagati. Posebno o tvojim rukama. Pronaći nekoga tko mi može pružiti toliko zadovoljstva je gotovo jednako teško kao pronaći nekoga tko će me moći nasmijati kao što si ti mogao.

VOLIM SE MUČITI.

Ja sam mazohist kad su u pitanju muškarci. Sve se svodi na to. Bez obzira koliko puta u glavi odvrtim loše stvari koje se mi napravio, i dalje te želim. Ne postoji način da te izbacim iz glave. Vjeruj mi. Sve sam probala.

POKUŠAVAM LOGIČNO SAGLEDATI STVARI.

Nedostaješ mi iz dobrih razloga (jer si mi slao predivne jutarnje poruke i zbog tebe sam se osjećala posebnom), ali mi nedostaješ i zbog pogrešnih razloga (jer si bio lijep i zbog tebe sam prestala biti sama). Ono što želim reći je da nismo bili najgori par.

ISKRENO, ZAPRAVO NE ŽELIM DA SE VRATIŠ.

Ne želim te. Ne baš. Želim prijašnjeg tebe u krevetu sa prijašnjom sobom. S onom verzijom sebe koja ti je vjerovala, jer je to bilo prije svađa, laži i suza. Želim biti natrag na našem početku, jer znam kako naša priča završava. A već je završila.

Izvor: Z&S

Komentari

Neki baner