52. Business Cafe u Zagrebu – IZ HRVATSKE ZA SVIJET
Business

52. Business Cafe u Zagrebu – IZ HRVATSKE ZA SVIJET

Gosti 52. Business Cafea u Zagrebu koji će se održati u četvrtak 16. svibnja .2019. u 19 h u Hotelu Academia su poznati serijski poduzetnici Damir Sabol i Andrija Čolak.

52. Business Cafe u Zagrebu – IZ HRVATSKE ZA SVIJET

Damir Sabol, poznati je IT poduzetnik. U svojoj 48. godini, uz podršku dva američka investitora, odlučio se na osvajanje globalnog tržišta sa startupom PhotoMath.

Njegovi prethodni biznisi uključuju osnivanje Iskon-a (telekoma i portala) kojeg je prodao, potom je pokrenuo Računi.hr koje je također prodao, a danas je fokusiran na PhotoMath, dok u Microblinku ima vlasničku i stratešku ulogu.

PhotoMath je edukativna aplikacija koju je skinulo više od 100 milijuna korisnika diljem svijeta. Microblink je visokotehnološka tvrtka koja se bavi istraživanjem i razvojem softverskih proizvoda u području računalnog vida na mobilnim telefonima.

Andrija Čolak pokretač je poznatog hrvatskog branda Surf’n’Fries koji franšizno posluje po cijelom svijetu. O njegovom svjetskom uspjehu govori to da je u Americi, koja je meka fast food franšiza, a pomfrit se može naći na svakom koraku, Andriji Čolaku 2015. uručena nagrada za mlade nade u franšiznom svijetu.

52. Business Cafe u Zagrebu – IZ HRVATSKE ZA SVIJET

Tako je do 35. godine uspio pokoriti Ameriku, a slijedi i Australija, u kojoj je nedavno na poznatoj surferskoj plaži Bondi beach otvoren prvi Surf’n’Fries. Prvu firmu je osnovao sa 21. godina, danas ima 37, živi u Rijeci. Već je uspješno prodao jedan biznis, a uz svjetski poznatu franšizu vodi još dva projekta Kisha, prvi pametni kišobran na svijetu Porthop, aplikaciju za podupiranje transportnih vezova.

Nakon razgovora s njima goste u publici kao i inače očekuju pokloni sponzora, preporuka knjiga u sklopu Business cafe Čitaj knjigu kluba te networking.

NOVO – IZNENAĐENJE

– Ena Rajić, psihologinja i poznata Youtuberica nam priprema kratku parodiju na start-up i poduzetničku scenu u Hrvatskoj.

Ulaznice po cijeni od 200 kn mogu se nabaviti na https://businesscafe.info/product/52-business-cafe-u-zagrebu-iz-hrvatske-za-svijet/

Sve goste očekuje i kava u suradnji s tvrtkom Caffemanija i ukusne delicije iz Sana delikatesa, snack u organizaciji Cateringa Lisak kao i Sultan pića.

Dio prihoda od eventa ide udruzi Portal dobrote.

52. Business Cafe u Zagrebu – IZ HRVATSKE ZA SVIJETBusiness Cafe druženja malih poduzetnika organiziraju se devet godina i dosada su održana u 7 zemalja i 25 gradova, više od 20 000 posjetitelja poslušalo je na 300 evenata više od 700 poduzetničkih priča i sklopljeno je više od 30 milijuna eura vrijednosti poslova i investicija, kao i bezbroj prijateljstava i suradnji. Više o cijelom projektu je na www.businesscafe.info

Sponzori Business Cafe-a u Zagrebu su: Nivea – Beiersdorf, Labud (Meteor Grupa), Catering Tim Lisak, agencija za nekretnine Opereta, Caffemanija, Sana delikatese, Sultan drinks, knjigovodstveni servis BIRO 59, tiskara AeroPrint, Moja asistenca, prevoditeljski servis Diglossia, Androlić konzalting, Frizerski salon Fenši Šmensi, beauty salon Domellla i Biteart.

52. Business Cafe u Zagrebu – IZ HRVATSKE ZA SVIJET

Medijski pokrovitelji su: NOVA TV, portali dnevnik.hr, naturala.hr, womeninadria.com, samopozitivno.com i poslovni-savjetnik.com, TotalCroatiaNews.com; Diplomacy and Commerce, podcast Surove strasti, časopis i portal Poduzetnik, Plavi radio te Čitaj knjigu blog i APortal.

Regionalni medijski pokrovitelji su: portali media- marketing.com i bgonline.rs

Foto: Business Cafe

52. Business Cafe u Zagrebu – IZ HRVATSKE ZA SVIJET

Kontakt osoba:
Kristina Ercegović, EMBA
[email protected]
091 1555228
www.businesscafe.info

Komentari

Neki baner