Evo što bi ti se dogodilo u horor filmu, prema tvojem horoskopskom znaku :)
Fun & lifestyle

Evo što bi ti se dogodilo u horor filmu, prema tvojem horoskopskom znaku :)

OVAN

(21. ožujak-14. travanj)

Pravilo da se ne istražuju čudni zvukovi u podrumu, na skrivenom tavanu ili u šumi, smišljeno je upravo za ovnove. Oni su hrabri i avanturistički tipovi. Ako je serijski ubojica na slobodi, oni neće ostati na sigurnom. Vjerojatnije je da će se sami upustiti u istraživanje.

BIK

(20.travanj – 21.svibanj)

Bikovi će preživjeti do kraja filma, a njihova neovisnost označit će njihov kraj. U nekom trenutku, netko će im savjetovati što bi trebali učiniti za svoju sigurnost, no oni će pomisliti „tko si dovraga ti?“ i napraviti po svome.

BLIZANCI

(22.svibanj-21.lipanj)

Blizanci će biti definitivno prvi koji će umrijeti. Oni vide dobro u svima pa i u ubojici sa kojim pokušavaju postati prijatelji. Počivajte u miru blizanci.

RAK

(22.lipanj-22.srpanj)

Simpatični rakovi bi mogli preživjeti ako se okruže s jednim ili s dvoje snažnih prijatelja. No ako su prepušteni sami sebi, neće preživjeti. Rakovi su ljubavnici, ne borci. Bit će ubijeni radeći nešto cool, kao naprimjer, tijekom noćnog kupanja ili vođenja ljubavi.

LAV

(23.srpanj-22.kolovoz)

Lavovi su najčešće ubojice u filmovima. Pametni su i dovoljno kreativni da im to uspije i vole pozornost koja dolazi s krajnje bizarnim ubojstvima.

DJEVICA

(23.kolovoz-22.rujan)

Djevice ne bi preživjele horor film. Teško je uopće zamisliti djevice u scenariju horor filma. One se nikada ne bi izgubile na napuštenoj cesti, istraživale umobolnicu i svakako su dovoljno pametne da ne bi kupile kuću sagrađenu na ukletom groblju. One su zapravo lik koji se pojavljuje samo kako bismo vidjeli da ih netko ubija na spektakularan način.

VAGA

(23.rujan-22.listopad)

Vage bi vjerojatno preživjele horor film. Svi ih vole tako da ne bi bile ničija meta, a i dovoljno su pametne da smisle kako se izvuči iz opasnih situacija.

ŠKORPION

(23.listopad-22- studeni)

Škorpioni bi vjerojatno preživjeli horor film, ali samo zato jer su izuzetno borbeni. Učinit će sve kako bi preživjeli.

STRIJELAC

(23.studeni-21.prosinac)

Budimo iskreno, svi volimo strijelce no oni definitivno neće preživjeti. Oni će biti zaslužni za smješne viceve tijekom filma, a zatim će umrijeti na zastrašujuć i pomalo smješan način.

JARAC

(22.prosinac-20.siječanj)

Jarčevi ne bi preživjeli horor film. Vješti su i lukavi i ne vole ih svi. Jarac je računovođa koji je ubijen nakon što se izderao na simpatičnu staricu jer je spora. I zbog toga publika ne žali za njim.

VODENJAK

(21.siječanj-18.veljača)

Vodenjaci vole pomagati i to bi ih upravo odvelo u smrt. Oni su tip osobe koja pokupi auto stopere, ljude koji padnu na pod i nakon toga ih netko ubije. Ukoliko želite preživjeti horor film, bilo bi poželjno da niste vodenjak.

RIBE

(19.veljače-20.ožujak)

Ribe bi preživjele horor film. One su tihi genij kojeg ni ne zapažate sve do kraja filma. Ribe su kreativne i podcijenjene. One primjećuju načine spašavanja koje drugi ne uočavaju. Ako je potrebno, sposobni su se opasno braniti.

Izvor: Z&S

Komentari

Neki baner