Isprobale smo! Biobaza maslac za tijelo s grožđem i arganom
5+ preporuka Zdravlje i ljepota

Isprobale smo! Biobaza maslac za tijelo s grožđem i arganom


Vrijeme zaista ne ide u korist našoj koži. Proljeće je nažalost odavno stiglo samo kalendarski i sunce nikako da nas počasti svojim dolaskom.

Kiša pada danima. Hladno je, vjetrovito i iskreno tužno!

Zbog toga smo se mi cure u redakciji dogovorile da će svaka isprobati nekoliko proizvoda koji su namijenjeni hranjenju kože, osobito suhe i da ćemo napisati iskrena mišljenja i dati svoje preporuke ako nas proizvodi oduševe.

Tako sam ja ovog tjedna isprobala Biobazin maslac za tijelo. Odabrala sam maslac s grožđem i arganom, jer tu kombinaciju do sada nikada nisam probala.

Isprva mi se svidio miris. Kad sam otvorila kutijicu, zapuhnula me blaga aroma, koja nije kao kod nekih proizvoda jaka i naporna, već je samo blago titrala u zraku.

Isprobale smo! Biobaza maslac za tijelo s grožđem i arganom

Maslac je blage teksture i brzo se upija. Koristila sam ga nakon svakog tuširanja i oduševilo me koliko brzo se upije u kožu i ne ostavlja masni trag. Koža mi je bila glatka, a čak i moji inače uvijek suhi laktovi došli su na svoje i preporodili se.

Sviđa mi se što mi je koža osjetno mekša. S obzirom da sam od malih nogu sklona alergijama, bilo mi je jako bitno kako će mi organizam reagirati na ovaj spoj sastojaka koje još, kao što sam već rekla, nisam koristila.

Nije bilo nikakvih negativnih reakcija. A cijelo mi je tijelo svakodnevno između tuširanja fino mirisalo i aroma se nije gubila.

Ovaj maslac inače ima anti-age efekt pa ga je isprobala i moja mama, čije ruke su dosta suhe i prekrivene naborima i pjegicama. U 8 dana redovne uporabe (a bila je stvarno dosljedna i ruke mazala nakon svakog pranja i prije spavanja) pjegice su joj vidno izblijedjele i koža je bila mnogo mekša i zategnutija.

Svoj prvi eksperiment ove vrste zbog toga procjenjujem uspješnim a ovaj cool maslac preporučujem od srca!

Komentari

Neki baner