Royals: Opsjednutost kraljevskom bebom
ShowBiz

Royals: Opsjednutost kraljevskom bebom


Svijet je opsjednut s Meghan Markle, a sada i s njenim prvorođencem, malim Archiem.

Od nagađanja da li je vojvotkinja od Sussexa rodila u vodi, da li je rodila prije nekoliko dana, ili prije tri tjedna, pa do toga hoće li ona i princ Harry malenog odgajati kao vegana, fanovi ali i obični znatiželjnici diljem svijeta, nagađaju po cijele dane.

No postavlja se pitanje, kada to prevršava svaku mjeru? Moramo li baš sve znati i kada su to životi poznatih (bili kraljevskog roda ili ne) postali toliko zanimljivi da se većinu vremena ne bavimo ničim drugim doli čitanjem tračeva?

U ovom osobitom primjeru po cijele se dane vode debate je li mali princ već prekršio previše kraljevskih protokola? Čije markirane baby krpice nosi, što je odjenula njegova majka i da li je već izgubila ono malo trudničkog sala koje joj je ostalo nakon poroda?

Royals: Opsjednutost kraljevskom bebom

Najnovije su špekulacije otišle i do toga tko je osmislio najbolji poklon za bebu, a kao jedna od najkreativnijih spominje se slavna Oprah Winfrey.

I dok se bogati i slavni natječu za naklonost kraljevskog para, mi obični smrtnici možemo se ili diviti cijeloj toj bajci ili se otvoreno zgražati. Činjenica ostaje da je od trenutka kad je došao na svijet, mali Archie Harrison Mountbatten – Windsor, osuđen na progon fanova i paparazza.

Pa je li to baš tako bajkovito, procijenite sami.

Foto: EPA-EFE

Komentari

Neki baner