SEX REVOLUCIJA: Šu šu, svi već šuškaju o tom!
Crvena točka Popularno

SEX REVOLUCIJA: Šu šu, svi već šuškaju o tom!


Prije nego isprobamo sex, već smo skupili nekoliko važnih informacija o tome što nas očekuje i što bi mi trebali očekivati. Dakle, nama ženama orgazmi da frcaju na svaku punu minutu, a vama dečkima što više centimetara i da možete zadržati erekciju barem cijeli dan, a može i dva.

To su vam prvi preduvjeti za dobar intimni život, a onda slijedi dalje:

  • Ona MORA svaki put doživjeti seriju orgazama.
  • On je u banani, ako nema barem 22-23 cm i ako se ona nije raspametila od užitka i nasvršavala se za dva života. To su propozicije koje su bitne i ako nije tako, onda nije dobro.

No, nije baš tako pa onda malo dodamo, malo produžimo, malo se prenemažemo i malo uzdišemo da pojačamo dojam. Da bi mogli zorno pričati lovačke priče, pogledamo koji tvrdi pornić i eto kazališta! Intimu stavimo na šank i napravimo od sebe jebača par excellance. Tako širimo mit koji u stvarnosti ne postoji i usput zajebemo one koji nezadovoljni glade doma svoja jaja, sanjajući o nečemu što nikad neće iskusiti.

On će se osjećati loše jer mu je premali i ne mu stoji cijeli dan kao Peri, a ona će glumiti orgazme da se on osjeća uspješno i da ne ispadne da s njom nešto nije u redu, ako ih nije doživjela. Mara, njena frendica, svršava već kad vješa muževe gaće na štrik i zato je bolje glumiti da si kao Mara! Mara i Pero su izmišljeni likovi s izmišljenim šupljim pričama.

Za svaki slučaj, svatko glumata na svoj način i za svoj džep!

Ona žmiri i čeka da on svrši, on se trudi da izdrži što duže, a oboje su nezadovoljni jer ganjaju neke umjetne propozicije koje niti su realne, niti su bitne.

Cijelo to sexy sranje izađe na vidjelo kad krene zafrkancija na temu sexa, pa se zaredaju komentari poput:

  • Ma koji užitak nakon toliko godina braka?!
  • Mi se skupa samo dobro naspavamo!
  • Sex je za mlade, a mi smo već stari!

Dakle, hm?! Znači, sex vam nije tema jer sexa nema?! Ima samo puno priče?!

Ili to malo što ima nije vrijedno spomena, jer je daleko od onoga o čemu pišu novine, portali ili prepričavaju frendovi koji su dobri govornici i vjerojatno samo osrednji jebači.

Nisam nikad nigdje pročitala da sex u kojem ona nije doživjela orgazam, može za nju biti užitak.

Nigdje ne piše da on u zreloj dobi možda neće svaki put imati erekciju po 2-3 sata i da je to sasvim ok, jer je i ona u dobi kad joj nije potreban divlji sex koji traje satima.

Nigdje nisam pročitala da je njoj potrebna bliskost, toplina, maženje, poštovanje i ljubav, kao i njemu – pa onda kad se njih dvoje pohvataju, svakako uživaju. Oni će još uvijek ponekad poželjeti sex na brzaka, no većinu vremena će uživati jedno u drugome na drugačiji način nego 20 godina prije.

Mijenjamo se kako starimo, pa je u redu da se mijenjaju i potrebe za sexom.

Imaš oko pedeset, plus/minus? Brale moj, promijeni retoriku jer ova ti je prevelika za 2-3 broja. Mogućnosti su ti se promijenile, a o tebi ovisi da li na bolje ili na gore.

I ženi i muškarcu treba kvalitetna intima, ali na tome treba raditi kroz vrijeme, a vrijeme dođe naplatiti uloženi trud. Sada ili uživate jedno u drugome zrelije i temeljitije ili ste džabe krečili.

Ona je možda jedva dočekala da njemu više ne stoji, jer on nikad i nije naučio čemu služi to što ima u gaćama, a on se povukao jer ona nikad nije shvatila da i u krevetu vrijedi davanje i uzimanje u ritmu naprijed/natrag. Jedino što se nikako ne mijenja je potreba za hvalisanjem, ali to ga dođe kao odlazak u kazalište. Crkneš od smijeha, a samo ti znaš čemu se smiješ!

Uglavnom, za dobar sex je potrebna bliskost, povjerenje. ljubav, malo vremena, malo volje i potreba da udovoljimo i bude nam udovoljeno.

Sex revolucija donijela je mogućnost da otvoreno pričamo sexy priče na kavi s frendovima, a ispod plahti nismo proveli nove regulative, nismo napravili reorganizaciju i ni slučajno ne pričamo o svojim željama i potrebama da nam partner ne bi slučajno pomislio da smo kurve.

SEX REVOLUCIJA: Šu šu, svi već šuškaju o tom!

Tako vam je to u braku, rekla je naša ministrica.

Ja bi rekla da je mudro zaboraviti sve što ste čuli i krenuti iznova učiti korak po korak. Kao kad učite kako razvući pitu, pa aktivno sudjelujete, postavljate pitanja i potpitanja.

Ili kao kad ste učili kako se mijenja guma na autu- pozorno ste slušali i postavljali pitanja, potpitanja.

Primite se posla umjesto što tu čitate gluposti! 😉

Komentari

Neki baner