George R. R. Martin najavio - Nova knjiga izlazi do sljedećeg ljeta
ShowBiz

George R. R. Martin najavio – Nova knjiga izlazi do sljedećeg ljeta

Foto: Instagram / Google

Na svojoj se stranici ‘Not a blog‘, popularni autor pohvalio kako je dobio ponudu jedne aviokompanije, koja mu je ponudila besplatnu kartu prvog razreda i boravak na Novom Zelandu kako bi u miru i tišini završio knjigu.

Iako tvrdi da mu je ponuda bila primamljiva nije ju prihvatio, ali je obećao da će knjiga biti gotova do svjetkse SF konvencije (WSFC) koja će se održati na Novom Zelandu sljedeće godine od 29. srpnja do 2 kolovoza. Također, dirnut ponudom, osvrnuo se na to da si on može sam priuštiti kartu i da je mnogo puta posjetio, kako kaže “divni New Zeland” ali kako ima mnogo kreativnih i talentiranih autora koji to ne mogu, pa poziva aviokompaniju da razmisli o tome da pomogne njima.

Rekao je da shvaća kako njegovi fanovi više ne uzimaju za ozbiljno datume do kojih najavljuje izlaske knjiga pa je u šaljivom tonu napisao:

“Ako do tad ne bude gotova, imate moje pisano dopuštenje da me zatvorite u malu kolibu na White Islandu (novozelandski vulkan) okruženom jezerom sumporne kiseline dok ne završim. Ako otrovna isparavanja ne oštete moje staro računalo, neće mi smetati”.

APortal se kao i mnoštvo fanova serijala, veseli novoj knjizi “THE WINDS OF WINTER” kad god ona ugledala svjetlo dana, jer neke se stvari zaista isplati čekati!

Komentari

Neki baner