Živjeti slobodno.... Bezvremenska mala crna haljina
Cafe

Bezvremenska mala crna haljina


Žene vole crne haljine jer ih mogu nositi u gotovo svim prilikama, djeluju elegantno, pomalo zavodnički i izdužuju liniju.

Čak više od 90 posto žena ima svoju omiljenu crnu haljinu u ormaru. Ali, pročitajte zanimljivu statistiku koja prati priču o maloj crnoj haljini.

Internet istraživanje britanske stranice MyVoucherCodes, koje je obuhvatilo 2100 žena u dobi od 25 do 40 godina, pokazuje da je mala crna haljina najisplativija odjevna investicija kod žena.

Ona se u prosjeku nosi 11 godina od datuma kupovine, a u tom periodu vlasnica je obuče više od 140 puta, navodi “Daily Mail”.

Više od 90 posto žena ima barem jednu malu crnu haljinu u ormaru, a polovina njih ima ih od četiri do šest. Smatraju da su idealne za nošenje u svim prilikama. S druge strane, 60 posto žena ima malu crnu haljinu koju nosi samo u posebnim prilikama.

Žene obožavaju ovaj komad odjeće jer haljinu mogu nositi na posao, u izlazak i tijekom formalnih događaja, te je mogu tranformirati uz samo mali komad nakita.

Rijetke su žene koje u svom ormaru nemaju crnu haljinu, a najčešće su to one koje ni ne nose haljine jer se u njima ne osjećaju udobno – naveo je glasnogovornik ove internet tvrtke, Mark Person i dodao da žene vole crne haljine jer se uklapaju u svaki stil dok crna boja djeluje svečano i seksipilno.

Izvor: Z&S

Komentari

Neki baner