Vaš omiljeni Mjesec otkriva vašu osobnost, sposobnost i daje poruku!,Tri znaka Zodijaka koja očekuje period težih energija do 21.06. , 5 nesnosnih osobina svakog znaka Zodijaka!
Astro

Tri znaka Zodijaka koja očekuje period težih energija do 21.06.


Sezona Blizanaca će trajati do 21. lipnja/juna i iako će neki horoskopski znakovi uživati u zabavi i raznim avanturama, ovaj period će drugima donijeti težu energiju.

Tijekom ovog perioda vam može biti teže fokusirati se na stvari koje su važne za vašu budućnost. Mnogi će vidjeti svijet kroz ružičaste naočale, a to može uzrokovati probleme.

U nastavku otkrivamo koje znakove zodijaka čeka težak period ove sezone.

Rak

U sezoni Blizanaca, Rakovi će biti još slabiji i ranjiviji. Mnogi će se željeti zatvoriti u svoja četiri zida i izolirati od svijeta. Razlog je taj što ćete tijekom ovog perioda dobro razmisliti o svom životu i to sami. Usamljenost i razmišljanje su sada neophodni za vašu dušu.

Osjetit ćete se intuitivno povezani sa svojim unutrašnjim glasom. Ali ako ste okruženi ljudima, osjećat ćete se ugroženim jer niste u stanju posvetiti se sebi. Uzmite nekoliko slobodnih dana i otkrijte sebi sve što vas muči. Tek tada se možete vratiti u stvarnost.

Škorpion

U sezoni Blizanaca, Sunce će se nalaziti u vašoj osmoj kući smrti i rođenja. Tijekom ovog perioda, ne pretvarajte se da je sve u redu. Ovaj period će vam pomoći da se suočite sa svojim strahovima i osjećajem nesigurnosti.

Umjesto da ignorirate stres, pokušajte saznati što uzrokuje neugodne emocije i onda riješite problem. Ovaj period će vas naučiti kako se nositi s negativnostima i postati jača osoba. Promjene su uvijek teške, ali ne zaboravite da će vam donijeti dobro na duže staze.

Ribe

U ovom periodu će Sunce biti u vašem četvrtom domu obitelji i doma. Imat ćete osjećaj da vam nedostaje sigurnost i iskrena ljubav. Tijekom ovog perioda, vi ćete biti osjetljiviji nego obično i bit ćete uznemireni usamljenošću. Pokušajte zamijeniti negativne osjećaje ljubavlju.

Okupite prijatelje koje davno niste vidjeli, provedite vrijeme sa svojim roditeljima, dajte poklon voljenim osobama i učinite nešto lijepo za druge. Možda će ovaj period biti težak iz nekog razloga – da vas podsjeti da je cijela ljepota u životu skrivena u jednoj stvari, a to je ljubav.

Izvor: Atma

Komentari

Neki baner