Youtuber osmislio svoj kraj GOT-a i oduševio milijune diljem planete!, Kraj jedne ere - Game of Thrones završio je neslavno, slomio mnoga srca i ostavio otvorena mnoga pitanja
Popularno ShowBiz

Youtuber osmislio svoj kraj GOT-a i oduševio milijune diljem planete!

Foto: Screenshot YouTube

Razočaranje završetkom epske serije, koja će vjerojatno dugo sloviti za jednu od napopularnijih serija svih vremena – ne jenjava. Fanovi i dalje potpisuju peticiju za snimanje nove osme sezone, pa je tako brojka potpisnika prerasla već jedan i po milijun!

U jeku svega toga, jedan je Youtuber napravio svoj kraj GOT-a i obrazložio zašto bi je on trebao biti takav. Fanovi diljem planete oduševljeni su njegovim uratkom, koji možete pogledati na dnu ovog teksta.

Za svoj je video kratko izjavio da je jednostavno veliki fan serije i da se ne smatra pametnijim od tvoraca serije, ali da se jednostavno nije mogao pomiriti s onakvim završetkom, pa je napravio kraj po svom.

Jednom od najvećih pogrešaka u seriji, navodi, smatra preranu smrt Noćnog kralja, a također je zamjerio što je razvoj nekih likova u zadnjoj sezoni potpuno zanemaren.  Branu bi tako dao mnogo veću ulogu, jer se Night Kinga ne bi uspjelo poraziti tako lako.

Njegova je verzija u mnogim stvarima mnogo realnija i dinamičnija, mašte mu svakako ne nedostaje, a nas je naprosto oduševio! U kreativnost ovog momka možete se uvjeriti i sami!

Komentari

Neki baner