Odnosi

On je užasan partner i vrijeme je da si to priznaš!

17 ZNAKOVA DA SI U VEZI S GADOM!

Neki su muškarci jednostavno prezahtjevni, uvijek usmjereni na sebe, svoj komfor i zadovoljstvo.

Sebičnost izražavaju u seksu, jednako kao i u razgovoru. Konstantno traže kompromis ali ga nisu spremni pružiti. ne tvrdimo da nema i takvih žena, ima zasigurno i to jako mnogo, međutim ovo je tekst u kojem ti donosimo znakove koji govore da si u vezi s egocentrikom i da svakako trebaš razmisliti želiš li i kako nastaviti takav odnos, ili ne.

1. Osjećaš se krivo kada si sretna. Ne možeš mu reći o zabavnom vikendu ili kako ti dobro ide na poslu. Osjećaš da moraš paziti na sve što radiš jer zavidi na svakoj sitnici. Zbog njega se osjećaš užasno ako si imala dobar dan kad njegov bio loš.

2. Ponaša se kao da mu duguješ seks. Je li ti kupio večeru? Je li oprao suđe? Pokupio te s posla? Iskoristit će to protiv tebe, natjerati te da se osjećaš kao da mu uskraćuješ seks, a on je toliko toga napravio za tebe.

3. Razočara te. Svaki put. Kada se veseliš spoju, on ili otkaže ili se posvađate i to uništi cijelu večer. Uvijek se nešto loše dogodi.

4. Nikad te ne podržava, čak ni kod malih stvari. Ne sviđaju mu se tvoje objave na društvenim mrežama ili ti ne kaže da ti kosa izgleda super kad se vratiš sa šišanja. Ne daje ti dovoljno pažnje.

5. Ne želi da budeš prijateljica s drugim dečkima. Tvrdi da tebi vjeruje, ali da ne vjeruje njima. Zna on kako dečki razmišljaju. Da su dobri prema tebi samo zato da te odvedu u krevet.

6. Zbog njega osjećaš kao da imaš užasan ukus. Ne gleda tvoje omiljene serije, ne sluša tvoje omiljene pjesme i stalno se njima smije. Uništava sve što voliš iako zna da ti te stvari puno znače.

On je užasan partner i vrijeme je da si to priznaš!

7. Možda se ne upucava curama, ali ništa ne poduzima da stane na kraj upucavanju kada se njemu upucavaju. Vidiš da uživa u tome da ga druga cura želi, da ima druge opcije.

8. Kada mu kažeš da si dobro, uzruja se. Ali kada mu kažeš stvarni razlog zašto nisi dobro, opet se uzruja. Ne želi imati ozbiljan razgovor da riješite problem. Samo se želi žaliti kako on sve radi, a ti si i dalje nesretna.

9. Jako dugo mu treba da ti odgovori na poruku. Ako mu se ti ne javiš prva, neće se ni on tebi javiti, ne sjeti se toga uopće.

10. Svaki put kada se vidite, ili je pijan ili napušen. Nikad nije „čist“. Čak ni kada ti obeća da će pripaziti.

11. Seks je jedini način na koji će ti dati pažnju. Nikad te ne drži za ruku u javnosti ili dok sjedite na kauču. Nikad te ne ljubi ili ne drži blizu kako bi te mazio.

12. Stalno viče na tebe. Čak i kada nisi ništa loše napravila. Krivi tebe i kada on krivo skretanje napravi, ako mu se ne snimi omiljena emisija. Ti si mu ispušni ventil.

13. Čini se kao da mu nije stalo hoćete li se vidjeti ili ne. Uvijek ti radiš planove, uvijek ti mijenjaš svoje planove kako bi imala vremena za njega. Kaže ti da mu nedostaješ, ali to je sav trud koji će uložiti.

14. Odbija kompromis. Uvijek je sve po njegovom. Više se brine za svoju sreću nego za tvoju.

15. Nikad ne odgovara na pitanja bez svađe. Čak i ako ga pitaš nešto jednostavno, on će napraviti problem iz toga. Nikad ne dobiješ izravan odgovor od njega.

16. Uvijek ogovara sve ljude u tvom životu. Roditelje. Najbolje prijatelje. Tvoje rođake. Omalovažava njih kako bi se činilo da je on bolji od njih. Da samo njega trebaš u životu.

17. Osjećaš se nervozno zbog njega. Boli te glava i trbuh. Čak i kada si dobre volje kada ga vidiš, uvijek si loše volje kada se razdvojite.

Obrada: M.K. i N. N. B. / Z&S

Komentari

Neki baner