Astro

Neke će znakove zodijaka sedmi mjesec obradovati velikim obiljem!

Mjesec srpanj će biti vrlo povoljan za tri znaka Zodijaka, koji će u tom periodu moći očekivati procvat na financijskom i poslovnom planu.

Ovan

Na profesionalnom planu puno toga može biti realizirano tijekom srpnja 2019. godine, iako će se neke stvari sporije razvijati i trebat će vremena do donesu zaradu. To znači da će vam novac pritjecati, ako ste spremni poraditi na tome, ali najviše ako zaista volite to što radite.

Ako vam je posao koji radite važan i zbog toga što radite osjećate se bolje, lakše ćete povećati zaradu. Ako ste zaposleni i nezadovoljni ste plaćom koju primate za svoj posao, u drugom dijelu mjeseca sreća vam se može osmjehnuti ako zatražite povišicu. Budite strpljivi!

Nadređena osoba možda neće pristati na prvu, možda će vas testirati, možda će vam pokušati nametnuti još više obaveza i poslova. Nekima se neće svidjeti ono što će biti ponuđeno.

Savjetujemo da ne žurite sa donošenjem zaključaka, pustite da se razgovor odvija i razmislite o sljedećim pregovorima. Ako vodite vlastiti posao, mogli biste zaposliti još radnika ili reorganizirati aktivnosti. Ako ste nezaposleni, imat ćete priliku za pronalazak novog i dobro plaćenog posla.

Blizanci

U prvoj polovini srpnja 2019. godine bit ćete previše energični i hrabri. Zbog impulzivnosti i silovitosti mogli biste ugroziti poslovne suradnje. U periodu ste u kojem najviše uspjeha možete ostvariti kroz grupne aktivnosti i udruženja, ovo nikako nije period u kojem trebate djelovati samostalno.

Zbog toga savjetujemo da budete oprezni i pazite što govorite i radite. Morate naći zlatnu sredinu između svojih interesa i interesa većine. Prijatelji vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri ili pronađete novi posao, ako ste nezaposleni.

Ako ste dio društveno-profesionalne grupe možete zaraditi novac. Ovaj tranzit može otvoriti i druge mogućnosti poput investiranja u tehnologiju ili promoviranje i prodaje proizvoda i usluga online.

Svoje financijske ciljeve možete ostvariti, ali izbjegavajte financijska nagađanja i potencijalan rizik. Imajte na umu da možete dobiti podršku za profesionalne projekte, možda i financijsku, ako pripazite kako se izražavate i ako ne pokušavate drugima nametnuti svoja mišljenja.

Lav

Tranziti tijekom lipnja i srpnja 2019. godine povoljni su za razvoj poslovne situacije i za vašu karijeru, ali i za povećanje priljeva novca. Posvetite se poslu i dajte ono najbolje od sebe i dobri rezultati neće izostati.

Uspjeh vam je nadohvat ruke, ali nemojte postati pohlepni i nezasitni i ne ulazite u špekulacije i nesigurna ulaganja.

Napravite novi poslovni plan za dugoročne projekte i preorijentirajte se tamo gdje trebate. Imajte na umu to da ste izloženiji nego inače, drugi vas promatraju i možda ćete se suočiti sa tračevima. Nemojte na to reagirati, nadrastite svoj ego.

Zaraditi možete i kroz starije projekte, posebno u drugom dijelu mjeseca, ali ni u prvom dijelu mjeseca nećete biti bez novca. U prvom tjednu mjeseca mogli biste dobiti neočekivanu svotu novca ili materijalnu dobit. Dobitak možete očekivati i od grupe u kojoj ste član ili kroz online aktivnosti.

Izvor: Atma

Komentari

Neki baner