Test: Krajolik koji vas najviše privlači daje odgovor na ono što vas trenutno najviše muči
Fun & lifestyle

Test: Prizor koji vas najviše privlači daje odgovor na ono što vas trenutno najviše muči

U određenim fazama života, nalazimo se pod najvećim stresom. Bilo to zbog obiteljskih odnosa, poslova oko kojih smo rastrgani, a ponekad i zbog godišnjeg doba.

Početak ljeta uvijek je vrijeme promjena, vrijeme kad svi više čeznemo za odmorom i kad pokušavamo što prije završiti svoje obaveze i barem par dana pobjeći negdje na more ili neko jezero.

Promotrite dobro ove tri slike. Odaberite onu koja vas najviše privlači, a tad pročitajte što vam to govori.

Vodopad

U posljednje vrijeme imate osjećaj da se sva silina problema slila baš na vas, rokovi na poslu, vrućina, snop računa i plaća koja uvijek kasni, govori da ste trenutno u životnom razdoblju kada vam ništa ne ide od ruke. No dobar znak je u tome, što voda koja teče, predstavlja tok promjene.

Ovu ste sliku odabrali jer ste spremni napraviti rezove u životu koji su vam potrebni da biste isplivali iz problema. Ako do sada niste, pokušajte s meditacijom, mogli biste u sebi pronaći odgovore koji su vam potrebni za korake koje već dugo želite poduzeti.

Ruže

Ruža je za mnoge najljepši cvijet, simbol ljubavi, međutim u ovom trenutku odabir baš ove slike, vama govori da ste u turbulentnom razdoblju kada su vam svi bliski odnosi nekako na rubu. Konstantne svađe s partnerom, djecom i roditeljima doveli su vas na rub živaca. Umorni ste i treba vam predah. Ruža uz svoje prelijepe boje, latice i miris, također ima i trnje. Ono je simbol ranjivosti duše, kojoj je ponekad jednostavno dosta tuđih zahtjeva.

Ruža ima trnje kako bi se branila, a čovjek ima dar govora. Vrijeme je da na glas izrazite nezadovoljstvo koje dugo osjećate i koje ste potiskivali. To će vam donijeti razgovor s bliskim ljudima i razrješenje problema. Šutnja ponekad zbilja nije zlato, niti saveznik!

Svijetla grada

Iza vas su velike promjene, odlučili ste se na rigorozne rezove, preselili se možda u novi grad ili čak državu, ostavili iza sebe voljene osobe i odgurnuli se u nepoznato. Koliko god to bilo strašno, najgore je iza vas, odluke ste donijeli i postupili prema njima i sada vas čeka obećanje boljeg života. U redu je osjećat strah, nervozu i uzbuđenje istovremeno.

Te emocije su posve prirodne kad donosite velike odluke i kad krećete prema onome o čemu ste dugo maštali. Otvoreno nebo iznad grada, simbol je novih prostranstava koje otkrivate, a svijetla grada znakovi na putu koji govore da gdje god od sad skrenete – idete u dobrom smjeru.

Za APortal pripremili D.B i M.I.

Komentari

Neki baner