ShowBiz

Šuška se šuška, bivši nogometaš novi je Gospodin Savršeni?

Piše: M. M. A / Fotografija: Instagram

Kako donose mnogi domaći trač mediji, otkriven je navodno, identitet novog Gospodina Savršenog. On je Mijo Matić, 27-godišnji fitness trener i bivši nogometaš rodom iz Siska.

S obzirom da su mnogi plasirali ovu vijest neprovjerivši je s RTL-om, mi smo se poveli za jedinim primjerom koji je naveo da ovo nije službeni podatak, a to je naš omiljeni Index.hr, pa tako Index navodi, da show kreće od jeseni, a RTL televizija koja producira i donosi zabavnu emisiju još nije otkrila o kojem se mladiću radi.

Navode isto tako da je Mijić bivši nogometaš, u slobodno vrijeme bloger, te da se bavi dubokim intelektualnim temama i da će biti popriličan zalogaj svakoj kandidatkinji, jer traži mnogo više od površne ljepote.

Prošlogodišnji je show žario i palio, jedni su se sprdali s konceptom i izvedbom, drugi osuđivali, treći se zabavljali prateći i tračajući, ali nitko nije ostao ravnodušan. Show je izrodio i novu domaću reality zvijezdu – Hanu Rodić, koja iako nije pobijedila u showu, na kraju je ipak osvojila srce Gorana Jureneca – Gospodina Savršenog i već su godinu dana u sretnoj vezi.

Što će nam donijeti novo izdanje showa, saznat ćemo na jesen, ali svakako smo sigurni da će ponovno biti podjednako gledan i komentiran, jer ako nešto dobro prolazi na Balkanu, to je mogućnost da barem na kratko povirimo u tuđe živote i naslađujemo se intrigama. Mogli bismo čak reći da je trač, najomiljeniji balkanski sport.

Komentari

Neki baner