ShowBiz

Brojimo sitno do novih nastavaka Beverly Hillsa!

Foto: Promo

Od kad je objavljeno da dolaze nove epizode popularne teen serije 90-ih, euforija fanova ne jenjava i s veseljem se čeka svaki selfi, svaki update i objava popularnih glumaca.

Uz njih fanovi traže i dlaku u jajetu, tako na svaku objavu gdje nema Brende (Shannen Doherty), fanovi napadaju Donnu (Tori Spelling) jer im je još u sjećanju živa spoznaja da je Brenda napustila seriju prerano. I to navodno baš zbog neslaganja s kolegicama Donnom (Tori Spelling) i Kelly (Jennie Garth), koje su navodno u medije plasirale laži o njenom alkoholiziranju na setu?

I dok se jedni bave tračevima, izvlače stare rane, drugi su oduševljeni selfijem “blizanaca” Brende i Brandona (Shannen Doherty i Jason Priestley) te pišu komentare poput: ‘Zaista se možeš vratiti kući.’, ‘Povratak u djetinjstvo, osjećam se opet kao teenager.’

No, fanovi stalno spominju i nedavno, prerano preminulog Luke Perrya koji je u seriji glumio zavodnika, pravog bad boya – Dylana McKaya i pitaju se kako će serija izgledati bez njega? Jer on je ponekad bio ono lijepilo koje je ekipu držalo na okupu. Većinu vremena taj zločesti dečko bio je most između likova koji su često imali glupe svađe, a navodno je i u stvarnosti bio poveznica između posvađanih glumica, te jedan od inicijatora snimanja novih epizoda.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

That smile….

Objavu dijeli ShannenDoherty (@theshando)

Neki kažu da je Perry inicirao snimanje novih nastavaka, jer ga je opterećivala ljubomora kolega. Osim njega i Doherty, (s kojom je bio veoma blizak i privatno) jedino je Priestley imao zapaženije uloge nakon završetka snimanja serije.

Sama ta činjenica da je Doherty izgradila karijeru i mimo Beverly Hillsa bila je navodno dodatna sol na ranu, za Tori Spelling i Jennie Garth.

Nove su epizode navodno bazirane na stvarnim životima glavnih glumaca i počet će se prikazivati 7. kolovoza, javlja Fox.

Komentari

Neki baner