Fun & lifestyle

Izaberite kombinaciju boja koja vam se najviše sviđa i saznajte što o tome kažu psiholozi!

Sigurno ste čuli za Lüscherov test bojama. On se smatra vrlo točnim jer boje svi vidimo jednako, ali ih osjećamo drugačije. Ova karakteristika daje široke mogućnosti za objektivnu analizu.

Sastavili smo za vas test na temelju poznate dijagnostike boja: jednostavno izaberite kombinaciju boja koja vam se najviše sviđa, bez obzira na to koju boju garderobe najviše volite i modne tendencije.

Plava i ljubičasta

Volite biti u tišini s interesantnom knjigom. Vjerojatno smatrate da ste introvertni. Kada vaši prijatelji imaju probleme oni dolaze kod vas jer su sigurni da će dobiti podršku i suosjećanje, piše atma

Okolina smatra da ste stvaralačka, a čak i ekstravagantna osoba.

Bijela i žuta

Vi ste komunikativna i vesela osoba. Ugodno je boraviti u vašem društvu. Vi živite u očekivanju sreće.

U glavi imate milijun ideja, nadahnjujete okolinu svojim optimizmom. Vaša neovisnost i jednostavnost u komunikaciji mame od prvog susreta.

Ružičasta i tirkizna

Vi se toplo odnosite prema svima i vjerujete ljudima. Ne očekujete prevare jer ste i sami iskreni.

Bez obzira na to što na prvi pogled djelujete naivno i romantično, vrlo ste odlučni i vjerujete u sebe. Kada dobijete ideju u stanju ste pomaknuti planine

Crvena i plava

Vrlo ste proturječna osoba. Želja da podčinite svakoga svojoj volji i stremljenje ka pobjedi u vama, u suglasnosti je s potrebom za spokojnim životom lišenim briga.

Poštujete tradiciju, imate odličan apetit i najvjerojatnije niste pušač.

Komentari

Neki baner