ShowBiz

Royals: Šogorice se družile na finalu Wimbledona i stale na kraj glupim tračevima

Foto: Profimedia / Autor: Profimedia / tportal

Kada novinarima pofali materijala ili postanu lijeni pisati o važnim društvenim događajima i temama, onda izmisle trač. Tako smo posljednjih tjedana na gro domaćih ali i stranih portala mogli čitati o nečemu što mi se samo po sebi činilo toliko smiješnim, da sam se zbilja zapitala kako itko živ u to može povjerovati?

Radi se o navodnoj zavadi između Kate Middleton i Meghan Markle.

No ako na stranu stavimo blesave novinske napise, rečenice i izjave izvučene iz konteksta i narihtane foto kadrove u kojima kao zaobilaze jedna drugu, dođemo do pitanja koje se samo nameće – Zašto bi se dvije princeze, koje zaista žive bajku i imaju, pa da iskreno kažemo – SVE – međusobno prepucavale?

Nekako sumnjam da su se svadile oko bešteka, haljina ili tome koja je koju kako pogledala, jer sam poprilično sigurna da žive veoma ispunjene živote i da su zapravo rasporedima i preopterećene.

Na stranu bogatstvo i glamur, zamislite da vam je isplaniran ne samo mjesec, ne samo godina, već defacto ostatak vašeg života? Da morate paziti što reći, kako stajati, koju torbicu nositi, kako se našminkati i da ste stalno pod lupom kraljice?

Znam, reći ćete da su to same odabrale pa neka trpe. Sve stoji, no što ako nisu ni očekivale da će biti baš tako, što ako su se samo zaljubile i nakon toga se sve odvija samo od sebe? I odvija se bez njihove ikakve kontrole? I onda još u novinama uz sve osvane da su i međusobno posvađane?

Kako god bilo, nikada nisam zavidjela plemstvu na njihovim životima, jer zaista ne znam kako bih se ja kao apsolutni slobodnjak u duši i načinu života, ikada prilagodila takvom životu. Sigurna sam da nikad ne bih mogla. Vjerojatno bih pukla nakon par dana.

Meghan i Kate moguće skupa piju kave svakih par dana i smiju se kao blesave novinskim naslovima, a kad ih počnu iritirati do te mjere da nešto poduzmu, onda lijepo izađu skupa, kao što bi to napravile prave šogorice. Ostave doma muževe i djecu i odu u život.

Girls day off…

Mi, “obične” žene, odemo na kavu do omiljenog kafića, malo bacimo oko na gradske izloge, malo komentiramo kako se tko upicanio za šetnju po špici, malo pričamo o svojim vezama, rastavama, ljubavnicima, poslovima, šefovima, djeci… ubacimo red kozmetike i red mašte, zaokružimo poljupcima a poneke i zajedničkim selfijem za Instać.

Kraljevske cure odu na Wimbledon i lijepo oduzmu novinarima materijal (ili ih bar natjeraju da smišljaju nove tračeve). I nekako ih baš volim zbog toga. 😉

Piše: M. M. A.

Komentari

Neki baner