5+ preporuka Fun & lifestyle

Uskoro počinje Fuliranje na moru – novi experience festival u The Garden Resortu u Tisnom

Ljetna varijanta zagrebačkog Fuliranja uskoro otvara vrata u The Garden Resortu u Tisnom. Od 1. do 4.8 započinje ljetni glazbeno&gastrotainment festival – Fuliranje na moru.

Na cjelodnevnoj zabavi nastupit će 12 poznatih hrvatskih bendova i glazbenika, uz sjajne DJ’e i street performere. Svakog dana koncertirat će 3 izvođača, a izmjenjivat će se: Parni valjak, Massimo, Darko Rundek&Ekipa, Goran Bare&Majke, Damir Urban&4, Psihomodo pop, BOA II, Vojko V, Pavel, Detour, Kuzma&Shaka Zulu i Ljetno Kino.

The Garden Resortom će se širiti neodoljivi mirisi domaće spize. Za to će se pobrinuti jake lokalne gastro snage: konobe Opat i Boba, restorani Prova i Tereža, uz Antu Pižića iz Skipper’s Club Arka Skradin te Marko Palfi iz Gardena. Pripremat će lokalne specijalitete u pop-up varijanti. Plivanje u ritmu muzike za ples, guštanje u prefinim gastrolicijama i zabava od podneva do zore (12 – 02 h) – sve to očekuje vas na ljetnom izdanju Fuliranja na moru u Tisnom.

Djeca do 12 godina u pratnji roditelja ulaze besplatno, a osobama s invaliditetom, koje nisu u mogućnosti kretati se samostalno i njihovoj pratnji osiguran je besplatan ulaz uz prethodnu registraciju.

Ulaznice je moguće kupiti na www.ticketshop.hr a više informacija pogledati na www.fuliranje.com.

  • Uskoro počinje Fuliranje na moru - novi experience festival u The Garden Resortu u Tisnom

Foto: Filip Bašić

Komentari

Neki baner