Astro

Najbolje horoskopske supruge? Tko su one?

Pročitajte u kojim znacima su rođene one koje su najbolje žene za brak. Pripadnice ova tri horoskopska znaka su navodno, najbolje supruge! Ima li u tome istine, procijenite sami. 😉

Rak

Osjećaji ove žene su veoma jaki i intenzivni, ona istinski voli. Uz nju vam nikada ništa ne bi nedostajalo, spremna je sve učiniti za svog partnera. Ona želi da su svi oko nje sretni i uvijek će se truditi da im svaki dan ispuni lijepim stvarima. Jedini je problem što je sklona dramatiziranju, ali to je jednostavno ona, nitko nije savršen. A i to je sitnica u odnosu na to koliko je spremna dati. Sjajna je domaćica i majka, uvijek sve postiže. Sve što očekuje od svog muškarca je poštovanje, iskrenost i da je uz nju.

Lav

Ona je hrabra, neustrašiva i nevjerojatno sposobna. Pored sebe želi partnera koji će biti isto takav, koji će joj biti oslonac i podrška. Ona umije voljeti i to na svoj način, koji bi svakog opio. Čak i kada se ljuti beskrajno je simpatična. Njezini osjećaji su iskreni, uz nju se osjećate sigurno. Veliki je borac kada su njezina djeca u pitanju. Od partnera očekuje da je obožava i obasipa pažnjom, ali to biste uz nju i sami željeli jer je ona ta koja pruža i stvara ljubavno carstvo.

Najbolje horoskopske supruge? Tko su one?

Jarac

Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati jeste li je uopće dostojni? Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav gorjeti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorjele. Održavat će je plamen njezine odgovornosti, dužnosti i posvećenja. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna što od koga može očekivati.

Ako ste takvu ženu uspjeli privući, a pitate se kako vam je to pošlo za rukom, znajte da vas ona možda i bolje vidi nego što vi vidite samog sebe. Ona zna koliki ste čovjek i koliko vrijedite. Dat će sve od sebe da iz vas izvuče ono najbolje. Kao majka će biti stroga, ali pravedna. Sve što traži od vas je da pokažete karakter i ustrajnost, a ona će vam rado pokazati kako, svojim primjerom.

Izvor: A. I.

Komentari

Neki baner