Crvena točka Osvrt na društvo

Klinci s karakterićem ili o neodgoju!

Još ga nisu pravo izvukli na svjetlo dana, već je posebna beba! Čak vrlo posebna! Do godine dana je napredovao do super, super posebnog djeteta.

Do treće godine nosi pelene, penje se na stol, puzi po stropu, plazi jezik ljudima po ulici, nogom opali psa, ugrize drugo dijete, a roditelji se smješkaju s dozom neugode nešto malo u naznakama i nemoćno sliježu ramenima:

– Ona je posebna!

– Znate on ima karakterić.

– Ne mogu mu ništa, kad je taaako sladak!

– Još je mala, a već se ne da zajebavati!

– On je takav, muško je!

I još tristo nekih silnih opravdanja s perforacijom, za idiotsko ponašanje kepeca koji još ni ne zna da je živ. Slijedi faza kad dobije prirodnu mogućnost da se verbalno jasno izražava, pa časti roditelje i bližu familiju s raznim bezobrazlucima!

Da skratim!

Rado bi vidjela talk show s onih 5 klipana iz Sinja, gdje bi fino u kameru objasnili naciji kako i zašto osjetiš poriv namazati pekaru s jogurtom i majonezom! Uz njih i njihove roditelje, javno i transparentno da nam objasne metode odgoja iz kojih proizađu takve Junačine!

(Junac, mladunac od krave i bika/ Junačina)

Rado bi pogledala intervju s degenerikom koji prijeti čovjeku da bi Pero Zlotvor bio izvađen iz zatvora, u kojem je “greškom” završio kad je unakazio dvoje ljudi! Perinog ćaću i mater, također na javnu televiziju u prime time termin, da ponosno stoje pored svog Pere, dok nam junak objašnjava svoje idiotske porive!

Zamislite kakav bi to bio show!!

Pa onda, da čujemo Deliju koji je osjetljiv na svoju curu! Odgriznuo je Tipu uho jer mu se nije svidjelo kako ju je ovaj pogledao! Zar ne bi to bilo zanimljivo čuti i vidjeti?

A da nam dovedu pred kamere onog Krkana što je ispred diska prebio curu jer joj se nije sviđalo što ju je hvatao za dupe?

S njim i očevice koji su hladno statirali, bez reakcije! Da i njih upoznamo!

Ali ne, spremaju nam Gospodina Savršenog! Tipa koji u zrelim godinama nije u stanju naći curu, pa mu tim tv stručnjaka sastavi nakupinu plitkoglavih jedinki ženskog roda, čije prenemaganje sjeda na probavu isto kao i ulje od ricinusa!

Zapravo, otišli smo svi skupa u 300 kur…a!

Pozdrav i vama i njima!

Izvor: Viktorija Herak

Komentari

Neki baner