ShowBiz

Pretjeruju li celebovi s plastičnim operacijama? Primjer prelijepe Merjem Uzerli naprosto šokira

Foto : Instagram

Portali su se diljem Europe raspisali o strašno lošoj transformaciji mega popularne glumice, nakon što se slikala pored Jennifer Lopez. Iako mnogo mlađa od slavne Hollywoodske dive, Meryem je na slici ispala starija i potpuno nije sličila sebi. No kad se skrola po njenom Instagramu jasno se vidi da je popularna glumica i zvijezda serije Sulejman Veličanstveni podlegla “čarima” plastike i doslovno postala neprepoznatljiva.

Što tjera poznate, slavne i mega uspješne ljude da to sebi rade? Pa od prelijepih ljudi kojima se dive mase diljem planete postanu potpuno neprepoznatljivi i unište prirodno dobar izgled kojim su bili blagoslovljeni?

Miljenica Balkana, na kojem je stekla nevjerojatnu slavu za vrijeme emitiranja serije Sulejman Veličanstveni nailazi iz dana u dan na salvu kritike zbog plastičnih operacija, a mi se pitamo zar ne postoji u njenom životu baš nitko tko bi je mogao od toga odvratiti?

Gdje je u svemu tome i liječnička etika, pitanje je koje se nameće samo?

Ili je danas želja za novcem postala jača od morala i zdravog razuma zajedno, pa tako ni estetski kirurzi nisu toga imuni.

Nije li zapravo prvo načelo svakog liječnika da osobu koja je toliko labilna i povodljiva usmjeri na adekvatno liječenje, osobito u slučaju ove poznate glumice koja se u više navrata liječila nakon stresnih razdoblja, jedno od kojih je doživjela i na snimanju mega popularne serije koja ju je i proslavila, te je zbog toga i ranije okončala svoj angažman u seriji.

I dok se mediji, fanovi i hejteri zabavljaju na temu njenog novog, ne možemo baš i reći boljeg izgleda, nama ostaju nad glavama upitnici i ona dobra stara – I bogati plaču.

Komentari

Neki baner