Filmomanija ShowBiz

BH90210 razočarao fanove: “Ovo nismo očekivali, ovo nije Beverly Hills!” – poručuju Foxu

Baš kao i mnogi fanovi diljem planete Amazonke su ostale razočarane nakon prve epizode BH90210 – reboota slavne serije Beverly Hills 90210. Jer od svega čemu smo se nadale, dobile smo veliko ništa. Čak je i tribute to Luke Perry podbacio jer jedva da su ga spomenuli jednom unutar prve potpuno konfuzne epizode u kojoj glumci glume sami sebe na 30 godišnjici lansiranja originalne serije, gdje se čak ne pojavljuje ni Shannen Doherty. Imamo prikaz njihovih nazovi stvarnih života u kojima su zapravo svi razmažene zvijezde, kivne na to što im životi ne izgledaju kao tv serija, s ljubomornim ispadima, nesređenim odnosima ali zapravo i svime onime što čini živote nas običnih smrtnika svaki dan, jedino mi oko toga ne dramimo na taj način.

Na momente je epizoda smiješna, na momente je žalosna jer u gledatelju pokušavaju izazvati neki glupi osjećaj sućuti s glumcima koji su imali sve na kraju snimanja popularne serije, pa uspjeli sami sebi unerediti živote, a zbog kompleksa velikih zvijezda imaju suludu ideju da im svijet nešto duguje zbog te njihove slave, koju više apsolutno ničim ne mogu potkrijepiti.

Još je prerano reći da li je BH90210 nova i poboljšana inačica hit serije 90-ih Beverly Hills, 90210. Nova? Pa da. Poboljšana? Fanovi 90210 nisu baš sigurni – piše goodhousekeeping.com

Iako je u srijedu premijerna epizoda dominirala s 3,8 milijuna gledatelja, šestodijelna serija još je uvijek na nesigurnom početku, objavili su obožavatelji na Twitteru. Mnogi obožavatelji očekivali su da će se u novim epizodama, uhvatiti u koštac sa životia starih prijatelja – Donne, Kelly, Brandona, Brende, Davida, Andreae i Stevea – ali umjesto toga ostavljeni su gledati predstavu o samim glumcima. “Svi igramo izmišljeno povećane verzije sebe i svi su imali riječ u showu, jer u ovoj verziji smo svi izvršni producenti”, rekla je za GoodHousekeeping.com Tori Spelling, koja je u originalu glumila Donnu.

Jasno je da fanovi nisu uspjeli dobiti napomenu o izmjenama smisla same serije uoči premijere, a možda su i svjesno zavaljani od strane Fox-a koji je lansirao reboot serije i ostavio vjerne ljubitelje 90210 zbunjene jer povratka avantura omiljenih likova nema!

BH90210 razočarao fanove: "Ovo nismo očekivali, ovo nije Beverly Hills!" - poručuju Foxu
SHANE HARVEY/FOX

Razočaranje na stranu, mnogi su gledatelji izravno zbunjeni onim što se događalo tijekom premijere.

Na primjer, Brian Austin Green glumi sebe, ali je oženjen hip-hop umjetnicom (koju glumi LaLa Anthony) umjesto stvarne supruge Megan Fox. Od same premijere neki fanovi još uvijek pokušavaju otkriti želi li show biti komičan ili ne? (Usput: Jennie Garth i Tori Spelling kazale su za US Weekly da je reboot zaista izgovor da “se svi mogu sami sebi rugati.”) Fanovi naravno u tome ne vide nikakav smisao, pa su zgroženi idejom da glumci i mreža ismijavaju nešto što im je svima donijelo planetarnu slavu i novčanu korist. S druge strane serija sama po sebi nije kriva za kasnije pojedinačne neuspjehe glumaca i njihove životne brodolome.

S obzirom da smo tek vidjeli prvu epizodu, pošteno je reći da će fanovi 90210 najvjerojatnije dobiti svoje odgovore u narednim epizodama. Barem ćemo svi zajedno konačno vidjeti povratak Shannen Doherty koja je originalno glumila Brendu… a hoće li se fanovi priključiti praćenju nastavka već ove srijede, saznat ćemo uskoro. Jer ako ne, slavni povratak slavne serije neslavno će propasti.

Komentari

Neki baner