Cafe

Ako me ikad pitaš zašto mi se sviđaš – ovo ću ti odgovoriti

Sviđaš mi se jer mi tvoja jednostavna poruka okrene cijeli loš dan u dobar i veseo. 

Sviđaš mi se, jer me natjeraš da ponovno pročitam sve tvoje stare poruke i smiješim se kao da ih po prvi put čitam. Sviđaš mi se kada te vidim obuzme me tolika drhtavost u tijelu koju ne mogu kontrolirati, čak i kad sam u javnosti.

Sviđaš mi se jer imamo puno toga zajedničkog, ali i dalje toliko puno različitosti koje snažno želimo istražiti.

Sviđaš mi se jer imaš strast. I imaš snove i zato što me nadahnjuješ da dosegnem i slijedim svoje.

Sviđaš mi se jer si kreativan, imaš posebnu moć riječi kojima si iščupao neku nevjerojatnu stranu mene za koju sam mislila da ne postoji.

Sviđaš mi se jer me svakim danom iznenađuješ. Trudiš se da svaki naš zajednički trenutak bude pun uživanja.

Sviđaš mi se jer otkad smo zajedno, toliko sam sretna da mi je taj osjećaj iskreno postao fizički neugodan. Ti daješ novo značenje pojma za pokazati osjećaje prema nekome. Moja slabost u koljenima postala je vrlo stvaran problem.

Sviđaš mi se jer si inteligentan. Želiš znati pomalo o svemu. Tvoja pamet i mudrost su beskrajno fascinantni da bi te mogla slušati satima.

Sviđaš mi se jer si pomalo nespretan i smotan. Ali tu svoju manu nikada ne skrivaš. Ti si jedan od onih rijetkih ljudi koji su iskreni, jednostavni i prirodni, ti si ti.

Sviđaš mi se zbog svoje dobrote i tako si sladak. Ti si savršena kombinacija: zgodan i sladak. Nekad mi se činiš nestvaran. A tek tvoje oči, tvoj osmjeh, ramena, uf, mogla bih ovako dugo.

Sviđaš mi se jer sam osjetila od trenutka kad smo se upoznali, da bi ti mogao postati netko kome mogu vjerovati svim srcem. Pokraj tebe, ja mogu biti i sretna i ranjiva i potpuno svoja, bez glumljenja i sakrivanja.

Sviđaš mi se jer smo oboje pali u ovu naklonost jedno prema drugom  bez upozorenja, bez najave i bez očekivanja što bi se moglo dogoditi. Sviđaš mi se jer oboje živimo sreću u ovom trenutku.

Sviđaš mi se jer kada me pogledaš, kad govorim, gledaš me u oči.

Sviđaš mi se, jer kada se ujutro pokraj tebe probudim raščupana i smrdi mi iz usta, ti mi kažeš kako sam lijepa, a ja ti vjerujem.

A najviše od svega mi se sviđao tvoj odgovor kada sam ja tebe pitala što si ti vidio u meni? Ti si odgovorio: “Ti si sve ono što ja nisam, a želio sam biti, sada imam tebe da budeš taj dio mene”.

Izvor: Z&S

Komentari

Neki baner