ShowBiz

Povratak kontroverzne natjecateljice u show “Gospodin Savršeni”

Nastavlja se njena potraga za pravom ljubavi….

Ovog vikenda kreće druga sezona megapopularnog RTL-ovog showa “Gospodin Savršeni”, i naravno donosi sa sobom brdo pikanterija, ali i jedno poznato lice. Dok se fanovi popularnog realityja pitaju tko je novi Gospodin Savršeni, RTL nas je iznenadio jednom starom / novom kandidatkinjom.

U kuću se vratila prošlogodišnja natjecateljica Klara Perko, koja je i prošle godine dizala mnogo prašine a dijelu javnosti bila je poznata i prije prvog ulaska u vilu kandidatkinja, zbog nastupa u Njemačkom showu “Adam sucht Eva” kojeg su kandidati snimali goli.

Zbog sudjelovanja u Njemačkom realityju Klara je bila u zavadi s vlastitim roditeljima koji to nikako nisu odobravali.

O ovogodišnjem showu izjavila je: “Kada sam ušla u kuću, sve su cure ostale iznenađene. Moram priznati da mi se jako sviđa novi Gospodin Savršeni. Baš je dobar i bit će tu svašta”.

Voljeli ili ne, ovakav koncept natjecanja, jedno je sigurno, “Gospodin Savršeni” ponovno će mnoge prikovati uz male ekrane jer mnogi Hrvati vole pikanterije. Koja će djevojka osvojiti srca publike kao prošle godine Hana Rodić, koja je u čudnom spletu okolnosti na kraju osvojila srce prvog “Gospodina Pravog” – Gorana Jureneca, i hoće li to biti vrckava Klara, tek trebamo saznati.

Foto: Instagram


Komentari

Neki baner