Budi sama svoj 'guru', Body and Emotions Studio , Za svaku djevojčicu koju je društvo natjeralo da se srami žene u koju se pretvara
5+ preporuka

Angels Body and Emotions Studio za žene poziva na besplatne radionice i predavanja Dan u raju – Živjeti sa strašću

Povodom otvorenja novog Angels Body and Emotions studia, ali i zato jer žele žene činiti sretnijima i buditi strast u njima, Angelsice Te pozivaju na besplatni event – DAN U RAJU, s posebnom temom  – ŽIVJETI SA STRAŠĆU u nedjelju, 20. listopada 2019.

Ako si žena od 18 do 88 godina, zanimaju te teme osobnog razvoja, ples, prehrana i vježbanje, onda je ovaj event prava stvar za tebe.

Ove godine izabrale smo temu života sa strašću na svim razinama jer strast koju osjećaš u svom tijelu i srcu pokretači su svega u tvom životu i svaku će tvoju ulogu ispuniti lakoćom i energijom. Naša strast su upravo žene, njihovo ispunjenje, sreća i osobni razvoj, pa stoga ovaj event darujemo besplatno!

Što te očekuje?

– motivacija do počneš raditi ono što voliš
– metode i putokazi do ljubavi prema sebi
– plesni programi koji razbuđuju ženstvenost i senzualnost
– hrabrost i inspiracija za životne promjene
– podržavajuće okruženje
– prirodna njega tijela i drugačiji pogled na zdravu prehranu i vježbanje

Predavači na Dan u raju su žene i to žene koje svoje živote žive sa strašću i ljubavlju ispunjavajući svoju svrhu.  

Osim toga, moći ćeš poptuno besplatno probati sve Angels programe, a darivat ćemo te i s posebnim poklonom naših sponzora: Melem, Gheek, Biobaza, Salveo, Batiste, Oriflame, Naturala i mnogi drugi, te ćeš isprobati i proizvode by Oriflame, Velis, NutriKulti, Tibi & Kombucha i ostale.
Za sve programe potrebno se prijaviti na ovo linku i na svoj mail primit ćeš potvrdu prijave i sve dodatne informacije, a ako imaš pitanja, možeš nas i nazvati na 095/9230470. 

Što te očekuje?

Live Talk Show 10 h – 12 h
Doručak sa snažnim ženama – Posao sa strašću
Pridružite nam se na doručku i live talk showu u kojem ćete imati prilike uživati u pričama nekoliko žena koje su svoj posao pretvorile u svoju životnu strast.  Njihov im posao daje mogućnost da ispune vlastitu svrhu i posao se pretvorio u životni poziv. 

Poslušajte njihove priče. Priče o uspjesima i neupjesima, težinama i ljepotama ovakvog odabira te zašto unatoč svemu ili baš zbog svega toga uvijek iznova odabiru raditi ono što ih ispunjava i čini sretnima. Pitajte pitanja koje vas muče, otkrijte možda neke svoje kočnice i, ono najvažnije, spoznajte kako nikad nije kasno i kako u različitim poslovnim sferama postoje poslovi u kojima biste baš vi možda uživale.

Plesni programi:

Besplatno predavanje i probni sat – Body and Emotions program sa šipkom
https://angels.com.hr/angels-body-and-emotions-classic/
Summer Body – probni sat
https://angels.com.hr/summer-body/
Chairdance – Probni sat
https://angels.com.hr/angels-chairdance/

Radionice i predavanja:

Goga Balaban –  Boginje žive sa strašću
Elvira Milić Budeš – Kako zarađivati radeći ono što voliš
Dolores Mihelić – Make and Take Young Livinfg Radionica
Ivka Armanda Todorović – Plesna radionica Tijelo i emocije
                                            – Predavanje Brutalno Svoja
Maja Jakovinac – Emocije na tanjuru

Više o ovim predavanjima pročitaj ovdje.

Sve ostale detalje o eventu možeš vidjejti na linku, a tu možeš poslati i svoju prijavu. Preporučamo ti Probni sat Classic program a u kombinaciji s nekom od radionica.

Komentari

Neki baner